Activitati pentru intalnirile nocturne

Multe sali de jocuri si piste de bowling sunt deschise si la ore mai tarzii in noapte, in mod special in weekenduri. Unele dintre aceste locuri si localuri pot parea sa fie un pic mai grunge si pot sa para mai dubioase pe timp de noapte, asadar ar fi bine sa alegi o zona cu popice si biliard care este situata intr-o zona mai centrala si mai draguta a aorasului si care pare sa fie un pic mai respectabila pentru siguranta ta si a celui cu care mergi acolo.

Pe partea mai frumoasa a acestui gen de intalnire in cluburi cu jocuri, este ideea ca dupa o anumita ora, pe langa jocurile care se pot pactica acolo, mai poti avea acees si la club, mai ales sambata si duminica, asadar verifica mai intai inainte de  ajunge undeva despre ce este vorba, ce fel de program este acolo si ce poti face in zona su in imprejurimi, in cazul in care iti doresti si altceva.

La fel ca si cu jocurile jucate acasa, a juca biliard sau bowling iti poate sau mai degraba va poate dezvolta un pic competitia si va poate scoate la iveala si caracterul mai putin cunoscut de cel de langa. Cliseul despre biliard, acest joc in care trebuie sa iti fie aratat cum se tine tacul si cum se lovesc bilele, nu poate fi deloc ignorat pentru ca inspira ceva tensiune sexuala si romantism care face numai bine in relatia voastra.

Pe plaja pe timp de noapte. La fel ca si in cazul ideii cu plimbatul sub clar de luna, nimeni nu a spus vreodata ca nu te poti distra la fel de tare sau mai degraba ca nu te poti simti atat de bine in timpul unei plimbari nocturne pe plaja. Se poate sa fie doar un alt fel de experienta. Oricum, trebuie sa te astepti sa iti fie mai rece, asadar ai face bine sa iti pui pe tine un pulover mai calduros. Impacheteaza de asemene si un pranz usor si ceva gustari pentru ca s-ar putea transforma totul intr-un mini picnic nocturn pe plaja.

One thought on “Activitati pentru intalnirile nocturne

  • martie 3, 2015 la 7:43 am
    Permalink

    Bowlingul este preferatul meu. Am jucat de putine ori, dar simt ca mi se potriveste cel mai bine.

    Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *