FrumuseteServicii

Acum, cu Stailer poți găsi saloanele de cosmetică și din Bistrița

Dacă te-ai cam săturat să tot pierzi timpul sunând de la un salon la altul pentru a reuși să îți faci o programare sau dacă nu vrei să mai ai parte de servicii de proastă calitate, atunci ar fi bine să îți schimbi direcția și să te programezi cu platforma Stailer.

Este destul de frustrant să știi că ai nevoie de un serviciu urgent, pentru care oricum ești dispus să plătești, și să nu ai parte de el. Sau dacă îl ai, rezultatul nu este deloc conform așteptărilor tale. Pleci destul de dezamăgit de la salon și în sinea ta spui că nu mai mergi niciodată acolo.

Doar că timpul trece, iar rădăcina părului crește din nou și ai nevoie să te revopsești, iar de data asta iei la rând lista cu saloanele din orașul tău și începi să suni pentru a-ți face programare. Multe dintre ele nu răspund la telefon, câteva îți spun că au loc liber abia peste 2-3 săptămâni, iar ultimul de pe listă este cel la care ai fost ultima dată și nu ai fost mulțumită de rezultate.

Și uita așa ai pierdut pe puțin 30 de minute din viața ta, fără prea multe rezultate. Ultima încercare este să o suni pe vecina ta și să o inviți pe la tine la o cafea bună. Iar după ce a venit, începi să îi bați apropouri cum că nu are cine să te vopsească, că nici un salon nu era liber și dai oricât doar ca cineva să te ajute. Doar că ea nu se prinde, doar dă din cap și își savurează cafeaua în continuare. După toate aceste nereușite a venit momentul să te programezi cu Stailer și asta dacă nu vrei să mai treci prin astfel de episoade. Iată de ce!

Cu Stailer te programezi la ora, data și salonul ales de tine

Pe platforma Stailer vei găsi saloane de cosmetica in Bistrita sau în alte orașe, disponibile la ora aleasă de tine. La doar câteva click-uri distanță vei putea să te programezi chiar în aceeași zi, fără să mai suni la saloane să te rogi să îți găsească un loc liber.

Și poți avea încredere că vei avea parte de servicii de calitate pentru că toți stiliștii înregistrați aici au experiență în domeniu și știu să țină cont de cererile clienților. Nu te vei trezi tunsă bob dacă tu ai vrut doar să ți se ia puțin din vârfuri.

Totodată, gama de servicii este destul de largă, deci ai de unde alege. În plus, atât femeile cât și bărbații se pot programa prin platforma Stailer. Și o poți utiliza ori de câte ori ai nevoie, fără a fi condiționat de nimic pentru că este o platformă 100% gratuită. Vezi aici mai multe detalii. Stailer este disponibil în 20 de orașe și nu se oprește aici. Cât de curând va putea fi accesat din toate colțurile țării.

Recenziile te vor ajuta să faci alegerea potrivită

Dacă nu știi ce salon să alegi, poți vedea recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer. Așa, îți vei putea face o părere. În plus, tot pe platformă ai toate detaliile necesare: durata și prețurile serviciilor, fotografii ale saloanelor cât și a lucrărilor făcute, indicații prin Google Maps. Accesează Stailer și programează-te la orice salon dorești. 

Date de contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *