Ad-uri cu impact socant

In lumea publicitatii este foarte importanta o strategie dintre cele mai bune si eficiente pentru a reusi sa creezi valva si un impact foarte mare asupra publicului tau prin intermediul unor reclame si spoturi video, dar si a imaginilor publicitare deosebite si reusite, care sa atraga atentia si sa starneasca rumoare in cadrul lumii largi.

In mare, toate reclamele de la televizor, din mediul online sau care sunt create pentru a promova o anumita idee, produs sau brand, sunt inspirate din viata reala si au ca subiect o poveste din realitate, poveste care prezinta cu adevarat ceea ce se intampla in societatea zilelor noastre si care are un impact major asupra noastra, ca cetateni si fiinte rationale.

Unele dintre aceste reclame sunt menite doar sa atraga atentia asupra lansarii unui produs, crearii unui nou serviciu ce nu a mai fost lansat pana acum si care poate acoperi cerintele pietei de consum, fiind normale si chiar daca senzationale, nu sunt atat de socante ca reclamele care evidentiaza aspectele realitatii ce trebuie luate in considerare in zilele noastre.

O campanie publicitara creata pentru a provoca atentia oamenilor de pretutindeni, dar in special de a trage un semnal de alarma asupra neatentiei la volan este cea de la Ekburg.ru, „Think of Both Sides”, promovata in Rusia in anul 2013. Aceasta campanie subliniaza exact rolul pe care il poate avea ideea de neatentie la volan care poate provoca rau de ambele parti, atat pietonilor, cat si celor aflati in masina.

O alta campanie publicitara care a avut un impact major asupra lumii si asupra felului in care sunt privite retelele de socializare si rolul acestora in cadrul societatii noastre, a fost eliberata tot in anul 2013 in Singapore. „Liking isn’t helping” este o campanie care iti reliefeaza ideea ca un simplu Like dat pe Facebook nu ajuta pe nimeni si mai ales nu furnizeaza nici un fel de sprijin cand vine vorba despre o cauza mai disperata.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *