Adevar sau provocare!

A alege cele mai bune adevaruri si provocari de folosit in jocul clasic Adevar sau Provocare  vor depinde numai de grupul in care joci acest gen de joc. Regulile de baza pentru acest joc implica intrebarea unui jucator „Adevar sau Provocare?” Aceasta intrebare ii da posibilitatea celui intrebat sa aleaga dintre cele doua optiuni raspunzand cu onestitate unei intrebari sau acceptand o provocare anume.

Ideea din spatele acestui joc este ca atat intrebarile, cat si provocarile trebuie sa fie oarecum umilitoare, insa nu trebuie sa fie rele sau dureroase. Acest joc continua pana cand ii vine randul la toata lumea. In ziua de azi, cei care accepta provocari pot fi regasiti pe site-uri cum ar fi YouTube si isi castiga popularitatea drept rasplata ca au reusit sa duca la bun sfarsit cele mai ciudate si comice provocari din lume.

Lucruri de lins

Numarul 1 in ceea ce priveste provocarile clasice din cadrul acestui joc este: Linge podeaua. Acesta este exact startul dupa care ai putea da provocarea de a linge si alte obiecte din camera.

Spune pe nume celui pe care il iubesti sau de care iti place

Nu toate cele mai bune adevaruri sau provocari sunt legate de ceva fizic. Atunci cand esti in cautare de provocari adecvate si cat mai diferite, poti descoperi o lista de provocari mai cuminti si mai usoare date de copii, unde provocarea suprema de pe lista este de a spune pe nume persoanei de care iti place sau pe care o iubesti sau de a-i explica regulile jocului Monopoly acestuia.

Provocari cu saruturi

Cele mai multe dintre provocarile din cadrul acestui joc implica saruturile. Printre provocarile de top cu saruturi este si provocarea pentru fete de a saruta primul barbat cu mustata pe care il vad in fata. Pentru baietii din grup, este de a saruta prima fata ce este data cu oja pe care o vad prima data. Nu conteaza ca acea persoana are o respiratie mai putin proaspata sau ca nu este genul tau-nu ar mai fi o provocare daca ti-ar placea ceea ce esti pus sa faci.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *