Frumusete

Aplicația Stailer, stilistul tău la un click distanță

Este sezonul petrecerilor, iar dacă dorești să fii mereu elegantă și îngrijită, apelarea la un stilist profesionist devine aproape un task obligatoriu. Ce te faci însă cu programarea la salon pe care ai lăsat-o pe ultima sută de metri și la care ai slabe șanse să mai prinzi un loc liber în acest weekend? Salvarea vine acum de la Stailer, consultantul tău gratuit atunci când vine vorba despre înfrumusețare și îngrijire corporală.

Descoperă mai multe detalii in acest articol, cu privire la modul în care Stailer revoluționează sistemul programărilor la saloanele de înfrumusețare din România, fără să fi nevoit să plătești vreun ban. 

Primul pas –  descărcarea aplicației

Pentru a beneficia de servicii variate când vorbim despre lumea beauty, primul pas este descărcarea și instalarea aplicației Stailer pe telefonul tău mobil. Astfel, dacă ai un smartphone cu sistem de operare Android, în doar câteva secunde poți descarca gratuit aplicatia Stailer de pe Magazin Play, App Store sau App Gallery. 

Pentru a beneficia de serviciile sale va fi necesar să te înregistrezi și să te autentifici, creându-ți astfel un cont securizat, la care vei avea acces doar tu, pe bază de user și parolă. Până aici totul este simplu și nici mai departe lucrurile nu se complică. Este o platformă intuitivă care te va ajuta să găsești în doar câteva minute locurile libere la saloanele din orașul tău sau din oricare alt oraș înscris pe Stailer.

Peste o mie de saloane la dispoziția ta

Cei care descarcă aplicația Stailer vor avea acces la peste o mie de saloane de înfrumusețare și îngrijire corporală. Dacă la începuturile sale avea acoperire în doar câteva mari orașe din țară, astăzi aplicația Stailer acoperă peste 40 de județe, plus capitala București. Prin urmare, nu contează din ce oraș ești. Dacă ai de onorat o invitație la o nuntă, la o petrecere de familie sau chiar o ieșire în oraș alături de cei dragi, poți obține ușor o programare la un salon din apropierea ta, beneficiind de toate avantajele pe care ți le oferă aplicația Stailer. 

Cei care se autentifică pe aplicație vor avea afișate aproape instantaneu saloanele de înfrumusețare din aria lor de interes. Dacă dorești însă ceva anume, îți revine misiunea de a descoperi singur salonul care corespunde cerințelor tale, prin utilizarea filtrelor puse la dispoziție, tocmai pentru a-ți ușura căutarea pe site și a obține rezultate personalizate. 

Prin urmare, va trebui să bifezi dacă dorești servicii pentru bărbați ori femei, poți selecta orașul și serviciul dorit, având de ales între coafură/frizerie, masaj de remodelare corporală, masaj de relaxare, pensat, epilat și alte câteva servicii. În plus, aplicația aduce personalizarea serviciilor la un alt nivel, oferindu-ți posibilitatea de a căuta stiliști după nume, în cazul în care ai vreo preferință anume sau o recomandare din partea unei prietene. 

Poți descoperi chiar acum cât de simplu este să folosești Stailer. Nu ai nimic de plătit, nici limită de programări pe care le poți face. Trebuie doar să te bucuri de avantaje și de experiența de la salon.

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *