Tehnologie

Aplicatii de smartphone pentru cei care studiaza

A fi un student de facultate in 2014 inseamna  a avea un numar extins de documente Google(si norocul face ca acest numar sa tot creasca si mai mult decat ti-ai fi putut imagina). Este logic ca vei avea nevoie de acces la toate aceste documente de peste tot, asadar, cea mai buna decizie pe care ai putea-o lua in acest caz ar fi aplicatia Google Drive pentru dispozitivul tau mobil.

Viber

Daca studiezi departe de casa, Viber iti va fi cel mai de folos ajutor pentru a te conecta cu familia si prietenii. Convorbirile gratis si apelurile iti permit sa stai conectat cu oamenii apropiati si dragi, sa impartasesti noutati cu acestia, si sa le simti prezenta chiar si atunci cand nu se afla in acelasi oras cu tine.

Duolingo

Daca esti unul dintre acei studenti norocosi care invata limbi straine, atunci cu siguranta ca vei avea nevoie de Duolingo, aplicatie ce te va ajuta sa inveti cuvinte noi, sa te pregatesti asa cum trebuie pentru examene si teste si sa te ocupi de nenumarate sarcini de lucru pentru a-ti imbunatati cunostintele. Este gratis de descarcat pe telefon, si este disponibila pentru toti utilizatorii de aparaturi Apple sau Android.

Snap2PDF

Ce ar putea fi mai bine decat a putea converti orice tip de fisier intr-un PDF cu un singur click? Studentii de facultate vor aprecia cu siguranta aplicatia Snap2PDF care este foarte de folos, si foarte usor de manevrat. Trebuie doar sa faci o poza a unui text de care ai nevoie, si apoi sa o convertesti intr-un PDF. Atat de simplu ca buna ziua!

Clear

Cam cate liste cu lucruri de facut ai in timpul facultatii? Una pentru eseuri, alta pentru examene, a treia pentru petreceri..Asadar, de ce sa nu le sincronizam pe toate in ordine pentru a putea avea acces la ele de peste tot?

Alege Clear pentru a-ti putea indeplini acest scop, o aplicatie ce sincronizeaza toate listele tale cu lucruri de facut, cu alte dispozitive si face mai usor pentru tine a le deschide oricand vei avea parte de acces la internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *