ITPCTehnologie

Aplicatii Google necesare

Google Public Data Explorer

Cautand prin baze de date din toata lumea, inclusiv World Bank, OECD, Eurostat si U.S. Census Bureau.Dupa ce afli ceea ce vrei, filtreaza totul dupa categorii pentru a face scheme cu axele pe care le vrei. Google Public Data Explorer iti pune la dispozitie mai apoi datele intr-un fel de grafic tip linie, tip bara sau sub forma de harta.

Full Value of Mobile

Un calculator folositor pentru afaceri, Google Full Value of Mobile iti va calcula cam cat de valoros este a detine un site pentru mobil. Aceasta aplicatie te va ajuta sa analizezi modul in care clientii interactioneaza cu aspecte variate ale afacerii tale de pe site-uri pentru mobil.

Get Your Business Online

Get Your Business Online este initiativa Google pentru a aduce cat mai multe afaceri locale pe internet, intr-o incercare de a favoriza cresterea economia locala la fel de bine cu a ajuta micile afaceri sa se dezvolte. Initiativa incurajeaza de asemenea oamenii sa aduca alte afaceri in mediul online, cu un scop final de a ajunge la fiecare afacere locala din America. Exista de asemenea liste pentru evenimente si lectii. Acest serviciu gratis include de asemenea gazduirea pe timp de un an.

Webmaster Tools

Google Webmaster Tools permite administratorilor de site-uri sa monitorizeze dezvoltarea unui site si traficul de pe acesta. Uneltele suplimentare includ si Structure Data Markup Helper, dar si  Google Places for Business.

Schemer

Schemer este ca o combinatie dintre o lista cu lucruri de facut si o aplicatie de planificare a evenimentelor sociale. Conecteaza-te printr-un cont Google+, introdu preferintele tale, iar  Schemer iti va oferi rezultate cu lucruri pe care le poti face in zona respectiva. O aplicatie foarte buna pentru calatorii care vor sa se bucure la maxim de o vizita undeva, dar la fel de buna si pentru localnicii care vor sa gaseasca ceva de facut intr-o zi plictisitoare. Poti colabora de asemenea cu prietenii prin intermediul a  Google+ Circles si poti vedea ce alte persoane vrea sa faca aceleasi lucruri ca si tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *