Uncategorized

Apple iWatch

Avand in vedere cresterea popularitatii device-urilor ce pot fi purtate ca accesorii, se zvoneste ca Apple va lansa propriul sau smartwatch. Probabil ca acesti il vor denumi iWatch, acesta fiind un produs competitor pentru marii rivali Samsung Galaxy Gear, pentru Sony Smarwatch 2, si chiar pentru ZTE BlueWatch. iWatch probabil ca va fi realizat din sticla flexibila cu un display OLED.

Pana in prezent s-a vorbit mai peste tot despre eventualul iWatch, insa acest zvon a fost raspandit de multe ori in trecut fara un rezultat, fara un porus finit.

Cand il vom vedrea ? inca nu stim, spre deosebire de Samsung, Apple iWatch nu are un predecesor, asa ca din punctul acesta de vedere cei de la Apple ar fi intr-un dezavantaj, intru-cat nu au o piata a lor, nu detin o cota de piata. pe acest principiu am putea specula si ideea ca nu vom vedea niciodata un iWatch deoarece, daca Apple nu si-a aratat interesul pana acum, probabil ca nu o vor mai face, ceea ce este destul de greu de crezut, insa ramane doar o speculatie, ramane doar ca aceasta sa ne fie infirmata sau confirmata in viitorul apropiat.

Cu toate ca Apple nu a arata interes in acest domeniu, multi fani ai companiei asteapta cu nerabdare un astfel de produs. Din ce in ce mai multa lume si-a aratat interesul privind o eventuala aparitie a unui iWatch din partea celor de la Apple. Ramane de vazut insa daca eventualul produs va fi produs, si daca este asa, ce succes va avea, si poate mai important cum se va compara cu alternativele celor de la Samsung si Sony, care sunt deja in aceasta nisa a pietei si detin o cota destul de importanta.

Daca sunteti un fan al gadget-urilor si doriti sa va afisati cu un accesoriu high tech, va recomandam sa ramaneti cu cei de la Samsung cu al lor Galaxy gear deocamdata, pana cand cei de la Apple vor avea un produs asemanator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *