Aspecte legate de viata amoroasa de cuplu

O excursie te poate ajuta sa-ti intaresti relatia cu partenerul

Un drum lung cu masina poate parea uneori cel mai rau loc in care ai putea sa-ti discuti vreodata problemele legate de viata de cuplu, cu partenerul de viata, pana la urma sunteti blocati in masina pentru atatea ore. Insa, tocmai asta este ceea ce face lucrurile sa functioneze.

Multe cupluri sunt de parere ca drumurile lungi cu masina sunt o foarte buna posibilitate de a face ca lucrurile sa mearga, de a discuta despre problemele care necesita atentie speciala. Excursiile lungi cu masina pot fi de asemenea o modalitate grozava de a ajunge sa-ti cunosti partenerul mai bine.

Va puteti adresa intrebari reciproc, intrebari legate de sperantele de viitor, cele mai nebunesti si aprinse dorinte si despre amintirile din copilarie. Apoi, va trebui sa fiti niste buni ascultatori si sa adresati iar intrebari pline de inteles pentru amandoi.

Femeile isi pot transforma vocile incat sa para mai senzuale, pe cand barbatii nu

Intr-un studiu din acest an, cercetatorii de la o anumita universitate au descoperit ca femeile isi pot manipula in mod voit vocile pentru a parea mult mai sexy si atractive. Insa, in legatura cu barbatii, lucrurile nu prea functioneaza la fel. Atunci cand barbatii incearca sa para mai sexy, chiar ajung sa sune mai rau decat inainte.

Atunci cand o femeie isi drege vocea pentru a suna ca fiind mai lina si mai joasa, aceasta este de cele mai multe ori considerata a fi mai atractiva, insa nu din motivele la care va ganditi voi. Barbatii prefera femeile cu o voce mai tare si mai feminina. Insa atunci cand o femeie isi coboara tonul vocii pentru a suna mai sexy, aceasta isi semnaleaza interesul cu privire la un potential partener, acesta fiind un indiciu pentru barbatii interesati.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *