LifeRelatii

Atitudini eronate de barbati

„In secret doar vrei sa iti dai demisia si sa devii o casnica, nu-i asa?”

Nu este asa. Odata ce ne-am gasit un job, ne tinem de el si incercam sa dam ce e mai bun din noi, insa chiar daca am vrea sa facem ceea ce spui tu, nu ar fi nimic gresit in legatura cu asta. A fi casnica si cu copii, este considerata o treaba mai grea decat a sta la serviciu zi de zi, pentru ca programul de mama si sotie este non-stop.

„X pare o scorpie”

De ce?Pentru ca este o femeie independenta, deschisa si care stie ce vrea de la viata? Hillary Clinton nu pare o scorpie, sau o femeie neinteresata de sex, cum adeseori este supranumita de catre barbatii care nu ii pot accepta puterea. Doar pentru ca se pune cu barbatii, asta nu inseamna ca nu este si interesata de ei.

„Femeile sunt nebune!”

Nu e asa, ba mai mult ca sigur asta inseamna ca ele sunt de fapt mai destepte decat tine, iar lucrul acesta te intimideaza si te enerveaza la culme.

„Tu nu esti ca alte femei, tu esti in regula”

Imi dau seama ca incerci sa imi faci un compliment, insa a-mi spune ca sunt cea mai cea si cea mai in regula dintr-un gen de altfel de toata jena este ofensator pentru mine ca o femeie ce isi iubeste semenele si le ia apararea.

„Arati bine pentru varsta ta”

Si pentru asta ar trebui sa-ti fiu recunoscatoare tie? Sau incerci sa spui ca poate ar trebui sa arat de fapt ca strabunica mea si esti si surprins? Sunt atat de bucuroasa ca „scoarta” mea este mai elastica decat ai fi crezut. Imi mentin tineretea facand baie in sangele barbatilor jignitori si ignoranti.

„Calmeaza-te”

Nu, nu, chiar nu pot. Esti si ai fost enervant atata timp pana acum cu remarcile tale idioate, asa ca macar dreptul de a ma enerva il am.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *