Bill Gates finanteaza crearea prezervativului care poate face sexul mult mai placut

Senzational! Bill Gates finanteaza crearea unui tip de prezervativ inovativ ce se simte exact ca pielea si care ar putea face ca sexul sa fie mult mai placut si mai aproape de senzatiile naturale, resimtite atunci cand faci sex fara prezervativ.

Bill Gates isi investeste banii in placerea noastra, a tututor celor care vor sa se simta bine in pat. Fundatia Bill si Melinda Gates a acordat 100,000 de $ Universitatii Wollongong din Australia pentru a dezvolta un tip de prezervativ care iti da mai multe senzatii tari decat cele create pana acum, potrivit cu un filmulet pe care institutia l-a postat pe YouTube pe 3 iunie.

Cercetatorii formuleaza o alternativa pentru latex de tipul unui hidrogel greu. In filmulet, Dr. Robert Gorkin, un inginer biomedical, explica faptul ca acest material este facut sa actioneze si sa se simta mai mult ca pielea adevarata. Oamenii de stiinta spun ca spera ca o senzatie mai naturala va da un ghiont la cat mai multi barbati pentru a folosi protectie pe durata actului sexual, si astfel, se vor preveni sarcinile nedorite si inmultirea bolilor cu transmitere sexuala, in toata lumea.

Acest proiect ar putea imbunatati cu adevarat vietile a multor oameni, spune Gorkin. Acesta a declarat revistei Business Insider Australia faptul ca echipa sa spera sa schimbe obisnuintele oamenilor in acele locuri in care sexul protejat nu este perceput ca o parte din rutina sanatatii sexuale.

„Este de fapt mai mult vorba despre noi provocandu-ne propriile perceptii, in special atunci cand dezvoltam noi tehnologii care sa fie lansate in locuri ca Africa sub-Sahariana si in sudul Asiei”, spune Gorkin.

Fundatia Bill si Melinda Gates a numit 11 tipuri de prezervative inca sub cercetare carora li s-au acordat finantari, in noiembrie. Prezervativul doar pentru varf care a facut subiectul multor stiri in ultima vreme nu a fost unul dintre ele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *