ITPC

Bioshock Infite – Burial at Sea Episode 2 – review

Dupa mai bine de 7 ani de cand a fost lansat primul Bioshock, in care am fost lasati cu o gramada de intrebari, 7 ani plini de misterele cu care ne-a bucurat Bioshock, totul ajunge sa se sfarseasca, si totul se leaga. Seria Bioshock probabil ca va continua, intr-un fel sau altul, fiind produs de un studio nou, echipa care a creeat originalul joc Bioshock, si Bioshock Infinite (Episode 1 si Episode 2) a parasit scena Bioshock, insa nu inainte de a ne termina de povestit, incredibila aventura a personajelor pe care le animezi, in cele doua orase, Rapture si Colombia.

In cea mai mare parte a sa Burial at Sea Episode 2, actiunea se petrece in Rapture, un ai placerea de a te bucura de noua grafica a jocului si de a vedea Rapture, intr-o noua lumina, asa cum ar fi vrut probabil Bioshock sa ni-l prezinte.

In Bioshock Infinite, Burial at Sea Episode 2, impersonezi caracterul Elisabeth, care dupa numeroase scene in care ai calcat tiptil pe covoare pentru a nu atrage atentia inamicilor, ajungi sa descoperi intreaga poveste a universului Bioshock.

Daca ar fi sa o luam cronologic, evenimentele din Bioshock Infinite, si cele doua DLC-uri, au loc inaintea jocului Bioshock, (daca nu ai jucat Bioshock inainte de Infinte ar trebui, vei avea mult mai multe momente in care vei ramane fara cuvinte, momente in care ramai blocat de complexitatea povestii.

Pentru a evita anumitele spoilere, va recomandam sa jucati seria Bioshock, si probabil ca ne ve-ti impartasi sentimentele.

Desi seria Bioshock va continua, este destul de clar ca autorii Infinite au incercat pe cat au putut sa puna punct povestii, inainte de a pleca din cadrul studioului. Avand in vedere modul in care povestea ajunge la deznodamant, va fi destul de greu, ca un urmator titlu sa continue, si sa intreaca Bioshock Infinite, din toate punctele de vedere, in special al firului epic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *