Casa si gradinaRelaxareSfaturi

Cand vremea nu tine cu tine

O seara ploioasa si racoroasa nu iti va permite sa iesi pe afara sa te plimbi sau sa faci un gratar cu prietenii la o cabana, insa este perioada cea mai buna in care poti sa urmaresti filmele tale favorite. Lista mea personala de filme de urmarit va ajunge in curand la 50, asadar va trebui sa le vizionez cat mai curand pe fiecare dintre ele, deoarece altele noi vor sosi cat de curand.

Insa, atunci cand lucrezi din greu si nu ai timp liber prea mult, nu prea ai ce face si nu ai cum te relaxa atunci cand iti doresti si in felul in care iti doresti. Oricum, atunci cand ploua afara si vremea se pare ca nu este de partea ta, este momentul cel mai bun cand poti da frau liber viselor si poti prelua telecomanda si urmari ce filme vrei tu si pentru cat timp vrei tu.

Atunci cand zilele de toamna sunt ploioase si negricioase, umede si vantoase, cea mai buna varianta de a te relaxa este de a sta in casa si urmari filme romantice si eventual pe care poate ca le-ai vazut deja, dar pe care iti doresti sa le revezi cat de curand. Poti opta de asemenea si pentru filme de animatie grozave si colorate, dar si entru thrillere si filme de groaza care iti vor da fiori reci pe sira spinarii.

Aduna-ti langa tine ceva servetele, ia ceva snaksuri cumparate sau facute in casa, o cana de vin fiert sau de ceai cu lamaie, baga-te in pat cub plapuma si porneste maratonul de filme pe care ai dorit mereu sa-l incepi la un moment dat.

Daca totusi nu ai chef de filme, ai putea sa-ti faci ordine prin garderoba. O zi de toamna mai putin placuta este oportunitatea grozava de a te decide ce vrei sa arunci si ce vrei sa pastrezi, ce vrei sa dai la altii si ce vrei sa reconditionezi. Idei sunt din plin, trebuie doar sa ai chef!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *