Ce-i mai bun in viata

La fel ca oricine, si tu vrei sa te bucuri de fiecare clipa si sa vezi minunatiile lumii de aproape. Acesta este un lucru grozav si de admirat pe care ar trebui sa-l aiba in vedere oricine. Insa, daca tot ai de gand sa faci cate ceva nou si inedit, stii si ce?

Mergi cu caiacul prin Galápagos

A sta fata in fata cu pinguinii, iguanele, si cu leii de mare cu trompa, este un lucru inedit. Bine, nu chiar fata in fata. Probabil ei nu ar fi atat de incantati ca si tine, insa a-i vedea de aproape de pe un vas de croaziera sau prin binoclu este o experienta la fel de magica si speciala. Cam asta este si ceea ce fac turistii care experimenteaza traiul in zona insulelor Galápagos. 

Aici poti face o incursiune in timp. Limitele dezvoltarii acestor insule sunt mari, adica aici nu prea s-a schimbat mare lucru de cand a vizitat Darwin locul in urma cu 175 de ani. Animalele sunt la fel de inocente, de bizare si de curioase ca pe vremurile de demult. Este imposibil, odata ajuns aici, sa nu te transformi intr-un naturalist amator si sa te gandesti la propriul trecut, stramosi.

Incearca sa supravietuiesti singur in salbaticie

Vei fi privat de telefonul tau mobil si de ceas. Nu vei avea cu tine nici un rucsac, lanterna, sac de dormit sau cort pe care sa-l poti instala. Si, dupa ce instructorii Scolii Boulder Outdoor Survival te vor invata ce plante sunt bune si care suntotravitoare, cum sa gasesti surse de apa potabila, si alte asemenea abilitati de supravietuire, vei fi ghidat in canioanele rosii ale statului Utah de sud.

Dupa absolvirea cu brio a cursului, vei merge intr-o expedietie de unul singur si iti vei testa limitele si cunostintele. Vei trai la maxim, pe moment. De fapt, nu te vei simti niciodata mai viu si mai puternic decat atunci cand vei vrea sa cuceresti natura folosind nimic altceva decat inteligenta, un poncho si un cutit mare. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *