CulinareLife

Ce spune mancarea ta favorita la betie despre tine

Puiul

Ralph Lauren al mancarurilor de la betie: clasic, elegant, sigur, insa cu o mare deschidere spre variatiuni si impartire cu altii. Aripioarele picante de pui, pui cu floricele de porumb, multumesc pe toti iubitorii de pui. Doar pentru ca esti o persoana a obiceiurilor, asta nu inseamna ca nu esti dispus sa incerci noi lucruri din cand in cand. Indiferent de situatie, consumatorii de pui se simt intotdeauna mai bine in preajma prietenilor lor.

Branza. Branza gratinata

Esti o persoana aventuroasa. La ora 3 a.m., iti conduci prietenii catre un nou bar sau pub. Poti pronunta termenul „gruyere ” corect si asta este ceva de care esti foarte mandru. Insa, pentru a ramane cu picioarele de pamant este bine sa iti petreci timpul si cu un consumator de pizza, care este mai lenes.

Cartofi prajiti

Consumatorii beti de cartofi prajiti sunt prieteni cu cei care consuma nachos si sunt bauti. Un elev kinestezic, intotdeauna te-ai simtit mai bine cand mancai ceva cu mana. Un prieten caruia ii plac cartofii prajiti nu este niciodata satisfacut pana ce nu a terminat ce a inceput, o calitate care il va duce departe.

Mozzarella

Exista ceva mai mult decat pare la o prima vedere la un consumator de mozzarella. Un perfectionist in secret, stii ce vrei si exact cum vrei sa obtii acel ceva. Trebuie o gramada de munca pentru a putea face un baton bun de mozzarella; o gramada de munca doar pentru a te face pe tine fericit in primul rand.

Inghetata

Aceia care prefera inghetata sun intr-o legatura mai mare cu copilul care se afla inauntrul lor. Impulsivi, spirite libere, dar mai mereu distractivi si amuzanti, mancatorii de inghetata sunt pregatiti si dispusi pentru noi lucruri. Probabil ca vor asculta Lana Del Ray in timp ce mananca. Mai mult ca probabil se vor putea indragosti de un consumator de cartofi prajiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *