LifeSport

Ce ti se intampla in mod inevitabil atunci cand incepi sa-ti intri in forma

Lucrurile grele devin acum atat de usoare

Poti spune acum ca nu stiai de forta pe care o detineai cu cel mai mare scepticism. Chiar daca inainte de a incepe sa practici sport si sa mergi pe la sala pentru a mai pune niste masa musculara pe tine, nu prea te descurcai si iti venea greu sa cari toate acele cumparaturi de la supermarket de unul singur, acum aceasta este activitatea cu care te si delectezi de altfel si cu care te si antrenezi.

Cumva acum esti capabil de a urca cateva zeci de scari fara a te simti obosit si fara a gafai mereu

In mod normal, te-ai fi tinut de balustrada tot timpul cat ai fi urcat scarile spre apartamentul tau si ai mai fi si gafait de mama focului odata ajuns la destinatie, insa acum poti urca si cate doua scari odata si tot nu te-ai simti lipsit de energie.

Parca acum te simti mult mai usor asemanator cu forta, gravitatia lunii

Noul tau nivel de energie nu cunoaste limite si parca e si mai bine asa. Mereu te simti usor si gata de noi aventuri si provocari.

Niciuna dintre hainele tale nu-ti mai vine bine

Ok, asadar acum nu mai ai ce purta. Pentru bine sau pentru rau este acest lucru acum, dar mereu in functie de cati bani de cheltuit se afla in contul tau bancar. Intr-un fel te bucuri de acest lucru, dar pe de o parte ti-e ciuda ca trebuie sa-ti revizuiesti intreaga garderoba.

Astepti cu nerabdare sa consumi mancare sanatoasa

Yami, acum nimic nu ti se pare mai gustos si delicios decat un bol gigantic de salata creata. Toate legumele si fructele din lume iti sunt pe plac acum, ba chiar si broccoli-ul pe care il urai in copilarie.

Si totusi stii ca indiferent daca ai manca ceva nesanatos, nu va conta

Metabolismul tau acum s-a schimbat si este mult mai receptiv la arderea grasimilor si colesterolului rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *