Diverse

Colaborarea care îți aduce independența financiară o găsești la agenția Unicorn Agency

Dacă pe vremuri era mult mai simplu să îți găsești un job bun, se pare că în ultimii ani acest lucru a devenit mai complicat. Și asta pentru că piața muncii este într-o continuă schimbare și reformulare. Angajatorii nu își mai țin promisiunile, salariile sunt mici și nu ajung de la lună la lună, iar facturile cresc din ce în ce mai mult.

Deplasarea la locul de muncă include și ea tot felul de costuri, iar dacă tragi linie constați că nu mai rămâne nimic pentru relaxare sau ieșirile în oraș cu prietenii. Destul de dificil de găsit un job cu un salariu decent și să ai și timp liber, dar în online sunt posibilități mult mai bune.

Agenția Unicorn le oferă doar celor îndrăzneți, aflăm asta din articolul de mai jos.

A fi sau a nu fi model de videochat?

Cu siguranță ai auzit și tu tot felul de zvonuri despre asta, dar acestea vin de la persoane care au prejudecăți și nu știu despre ce este vorba în această industrie. Găsești aici un alt articol despre această temă.

A fi model de videochat presupune să stai de vorbă cu persoane din toate colțurile lumii care sunt prea timide pentru a deschide o conversație. Însă, într-un mediu sigur ele se pot deschide ușor în fața unui necunoscut amabil și drăguț care îi vorbește pe limba lui. Da, cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional este absolut necesară. Iar o prezență fizică plăcută îți va aduce mai ușor contacte cu mai multe persoane care vor fi fericite să te vadă în fiecare zi.

Dacă ești genul de persoană sociabilă care își face ușor noi prieteni cu siguranță vei face asta și cu mai multă plăcere, deoarece vei fi plătit pentru asta. Ce poate fi mai bine de atât?

Concret, care vor fi beneficiile dacă mă angajez?

La fel ca oricare altă colaborare, vei semna chiar de a doua zi un contract. Vei primi în fiecare lună un venit fix, media a patru salarii minime pe economie. Apoi, pentru încurajare, un bonus de bun-venit te va face să te ambiționezi să câștigi chiar mai mult. Asta dacă îți dorești să îți cumperi o casă, un apartament sau chiar și o mașină. Agenția Unicorn te va ajuta cu acest lucru, iar tu vei rambursa banii în timp. Toată lumea are de câștigat din această colaborare. Iar dacă vei mai veni cu o prietenă care se angajează și ea, o să mai ai parte și de un bonus substanțial de 1000$.

Cum mă ajută agenția să fac parte din echipă?

Agenția Unicorn este interesată de starea de bine a fiecărui model, iar pentru început vei  avea parte de o ședință foto pentru a te pune în valoare. Mai apoi, pe măsură ce câștigi experiență, vei mai avea parte și de diverse operații de înfrumusețare, pentru ca tu să te simți cât mai bine cu tine însuți.

Nu în ultimul rând vei putea să îți alegi un program de lucru propriu, ca să ai timp și pentru mici pauze sau relaxarea alături de prieteni.

Pentru mai multe informații despre colaborare accesează site-ul oficial al agenției Unicorn.

Contact: hello@unicornagency.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *