Corsetul modelator te ajuta in procesul de slabire!

Grija si interesul vis-a-vis de felul in care aratam au crescut tot mai mult, devenind astazi una din preocuparile principale atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Am ajuns sa investim mult timp si bani pentru a avea corpul pe care ni-l dorim. De cele mai multe ori chiar facem compromisuri mari, renuntam la multe obiceiuri de-ale noastre, in speranta ca vom ajunge acolo unde ne dorim.

Metode clasice de slabire

Unii dintre noi apeleaza la diverse diete alimentare. Unele dintre acestea chiar sunt foarte drastice si greu de respectat. Insa de multe ori, acestea nu prea au rezultate sau au doar atata timp cat le tinem. Ulterior, revenind la unele obiceiuri vechi, ne intoarcem la punctul din care am plecat. Intr-adevar, atunci cand ne decidem sa apelam la o dieta alimentara pentru a obtine anumite rezultate, ar trebui in primul rand sa intelegem ca ne vom schimba stilul de viata pentru totdeauna, in cazul in care dorim sa mentinem rezultatele obtinute.

Sportul este cea de-a doua metoda de slabire, utilizata de majoritatea dintre noi. Fie ca optam pentru exercitiile facute intr-o sala de sport, fie alegem sa facem jogging sau alte activitati antrenante, miscarea va fi intotdeauna factorul cu cel mai mare aport in ceea ce priveste pierderea in greutate.

Pentru rezultate optime, specialistii recomanda combinarea celor doua metode descrise mai sus.

Corsetul modelator – pentru un efect vizual instant!

O noua metoda cu ajutorul careia putem obtine un efect vizual instant de suplete, dar si rezultate pe termen lung, este purtarea unui corset modelator.

Magazinul online Clessidra detine o gama larga de corsete modelatoare din care putem alege, din latex sau non latex, de o calitate extraordinara, fiind de provenienta columbiana.

Cu ce ajuta acestea? Este simplu! In cazul in care urmeaza sa participam la un eveniment si dorim sa mascam zona abdomenului care acum nu mai e atat de bine definita, putem opta pentru purtarea unui corset modelator care ne va aplatiza abdomenul.

In cazul in care dorim rezultate de durata, se recomanda purtarea zilnica a corsetului.

Sa vorbim acum putin despre unul dintre cele mai recomandate corsete modelatoare din cadrul magazinului Clessidra: corset Excelencia. Acesta este un corset cu o dubla inchidere pe 3 randuri de mos si baba si 9 tije flexibile. Avand un grad de compresie medie, acesta este recomandat atat pentru uz zilnic, cat si pentru perioada postnatala si post-operatorie, in scopul de a dobandi silueta la care visam. Pe site il gasim disponibil in doua culori: negru si nude, astfel incat sa il putem ascunde usor pe sub hainele de orice culoare.

Ca si avantaje principale ale acestui corset mentionam faptul ca aplatizeaza abdomenul, ridica bustul, ne ajuta la corectarea pozitiei corpului si reprezinta un suport lombar de incredere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *