Cu ce mai poti crea prezentari online

PowToon

Cauti o metoda mai diferita de a-ti crea prezentarile? PowToon este programul potrivit pentru tine. Acesta este un software de animatii video care transforma din crearea unor prezentari modalitati interesante, extraordinare si inedite de a a-ti aduce ideile la viata prin intermediul animatiilor, si asta intr-un mod extrem de simplu. Poti crea astfel o prezentare animata grozava fara a avea nevoie de abilitati tehnice sau de design.

Esti ingrijorat ca acest program iti va da batai de cap? PowToon este foarte asemanator cu a crea prezentari in PowerPoint, singura diferenta majora fiind ca poti adauga animatii si timp slide-urilor tale. Este atat de simplu.

PowToon este gratis de folosit. In varianta gratis, poti crea cat de multe filmulete vrei, insa acestea vor fi limitate la doar 5 minute. In schimb, logo-ul PowToon va fi prezent in prezentarile tale. Daca vrei o prezentare mai lunga sau fara acel logo in ea, poti cumpara varianta premium a PowToon pentru o taxa anuala.

Hakiu Deck

Hakiu Deck este Instagramul tuturor prezentarilor. Acest program permite utilizatorilor sai sa fie mult mai creativi in procesul crearii prezentarilor datorita versatilitatii sale prin text si imagini. Utilizatorii vor observa ca pe aceasta platforma este foarte usor de navigat, si ai si posibilitatea de a lucra fratis pe internet cu ajutorul unui computer sau a unei aplicatii gratis de iPad.

Odata ce ai terminat de lucrat la prezentare, poti sa-ti faci rezultatul public, restrictionat sau privat. Esti liber sa-ti transformi prezentarea intr-un PDF sau intr-o prezentare PowerPoint. De asemenea esti liber sa iti share-uiesti rezultatul pe Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn, Google+, WordPress si pe e-mail.

De asemenea ai o optiune de a copia link-ul sau html-ul si sa-l inserezi ipe un blog sau pe un site. Cu toate aceste optiuni inedite si de share-uit cu altii, Hakiu Deck devine noua modalitate de a crea prezentari online.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *