DragosteRelatii

Cuddling-ul in cuplu

Cuddling-ul este o activitate intima si foarte frumoasa de practicat in cadrul unui cuplu. Reprezinta mai bine spus momentul in care cei doi parteneri se rasfata unul pe celalalt, in care se relaxeaza si isi ofera cele mai dulci si mai atente gesturi si senzatii pe care le-ar putea trai un cuplu de oameni indragostiti impreuna.

De fapt, aceasta tactica intima se refera mai mult la imbratisarile, cuibarelile si mangaierile cu care doi parteneri aflati intr-o relatie, se rasfata si isi demonstreaza dragostea. Este cel mai frumos si mai intim lucru ce se poate intampla intre doi parteneri indragostiti. In acest mod, dragostea, emotia, atractia si grija se manifesta la maximum, mai mult chiar decat in cadrul unei partide de sex sau de dragoste.

Este foarte important ca aceasta practica sa fie manifestata de ambele parti si nu doar una dintre parti sa primeasca semne de iubire si afectiune, pentru ca, de altfel, ambii parteneri se asteapta sa fie apreciati si sa li se acorde o atentie speciala.

Daca doar unul dintre parteneri daruieste iar celalalt este mai egoist, relatia nu va merge atat de bine si dragostea dintre cei doi se va stinge treptat, pentru ca celalalt caruia nu ii sunt intoarse gesturile se va considera neglijat si va cauta consolare in alta parte.

Asadar, aveti grija ca amandoi dintre voi sa ofere si sa primeasca dragoste manifestat mai ales prin momentele intime de cuddling ce se pot manifesta oriunde si oricand(pentru ca aceasta tactica de a-ti apropia si rasfata partenerul nu intrece masura).

Este important ca cei doi parteneri aflati intr-o relatie sa se iubeasca, sa isi acorde o atentie speciala in egala masura, pentru ca niciunul dintre cei doi sa se simta neglijat sau respins. Baza unei relatii frumoase si durabile consta in manifestarea unei griji, atentii, respect si fidelitate maximeI(sau cel putin dupa caz, in cadrul fiecarui cuplu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *