Cum sa celebrezi aniversarile in cuplu

Cadouri frumoase, mesaje romantice, iesiri in oras la restaurant, dulciuri delicioase si seri frumoase petrecute impreuna, sunt doar cateva dintre ideile despre cum ai putea sa va petreceti aniversarea de cativa ani de relatie impreuna ca si cuplu.

Pe langa clasicile cine impreuna la un restaurant elegant, care se fac doar cu rezervare, si in cadrul carora poti merge doar imbracat la patru ace, exista si alte alternative care sa va ofere aceleasi clipe memorabile pe care le puteti trai si altfel, doar cu ocazia zilei voastre aniversare.

Daca sunteti mai indrazneti si mai iesiti din tipare puteti pune in aplicare un threesome, alaturi de o a treia persoana, de preferat o alta femeie, care sa va dea un nou imbold si un nou suflu relatiei in care va aflati. Doar daca sunteti deschisi si acceptati pentru o seara o a treia persoana in patul vostru, aceasta experienta sexuala inedita este foarte potrivita pentru relatia voastra de cuplu.

De asemenea, tot in pat va puteti petrece ziua speciala, printre bunataturi si cearsafuri, si uitandu-va la serialul preferat de amandoi sau pur si simplu cuibarindu-va unul in celalalt si iubindu-va ca in prima zi.

Nu trebuie sa fie ceva extraordinar, trebuie sa fiti doar voi doi acolo, niste mancare buna si gustari dintre cele mai delicioase, dar de asemenea si lenjerie intima fina si bauturi afrodisiace care sa va dea o stare dintre cele mai placute si mai intense.

Chiar daca aceasta zi frumoasa din cadrul relatiei voastre de durata cade in centrul saptamanii, invoiti-va amandoi de la lucru pentru o zi si petreceti aceasta zi aparte cat mai departe de lume, poate chiar si de tehnologie, si lasati emotiile, sentimentele frumoase si legatura dintre voi sa-si lase amprenta in cel mai frumos mod posibil asupra comuniunii dintre voi. Cu siguranta va veti fi unul altuia recunoscatori si veti creste pasiunea si dragostea dintre voi si mai tare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *