De ce este bine sa mergi cu bicicleta

Zilnic avem de facut drumuri iar faptul ca mergem pe jos sau cu bicicleta este cel mai sanatos lucru pe care il putem face, asta daca nu avem de parcurs distante lungi(in cazul acela masina personala sau autobuzul sunt niste metode mai ok).

Cred ca stiai deja ca mersul pe jos si mersul pe bicileta face piciorul frumos. Asa este! Atunci cand mergi cu bicicleta iti folosesti toti muschii picioarelor iar aceasta activitate ti le sculpteaza de la sine. Intareste gambele si coapsele, dar si fundul iti  va deveni mult mai tonifiat. Este importanta putina miscare(sau mai multa), mai ales daca ai un joc ce presupune munca in sezut la birou aproape 9 ore pe zi.

Astfel, dupa putina activitate musculara cu ajutorul pedalatului la bicicleta pe distante mai mari, picioarele ti se vor destresa, nu le vei mai simti obosite, grele si nu te va mai durea nimic. Eventual, vei avea poate doar putina febra musculara, da nu-i bai.

In ceea ve priveste posteriorul, acesta se tonifica si el odata cu aceasta activitate repetata de cateva ori. Vei simti cum se intareste si muschii coapselor nu vor mai fi atat de moi si fara vlaga. Vei arata si te vei simti super. Ai numai de castigat.

Datorita faptului ca mergi cu bicicleta, fie si la lucru daca este aproape, vei ajunge la destinatie mult mai repede. Nu va trebui sa astepti dupa nimeni, dupa alti oameni, dupa masini sau prins in trafic. Cu acest mijloc de transport poti merge atat pe strada, mai de o parte, cat si pe trotuar, pe zona special amenajata pentru asta, pista biciclistilor.

Datorita rapiditatii cu care te vei misca, nu numai ca vei ajunge mai repede la munca, ci si te vei simti mai inviorat, mai ceva ca dupa o cafea buna de dimineata. Plus ca vei avea o energie incredibila.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *