De ce să îți schimbi culoarea părului? Fă o schimbare cu ajutorul unor profesioniști de pe Stailer!

Oamenii în general se tem de schimbare. Fie că le este frică să își schimbe locul de muncă, locuința, mașina și orice element. Schimbarea este într-adevăr înfricoșătoare uneori, dar și frumoasă. Oamenii se gândesc doar la ieșirea din rutină și din zona de confort și acest aspect nu le face plăcere dar nu se gândesc la toate bucuriile și lucrurile pozitive ce vin odată cu unele schimbări.

Adaptabilitatea noastră este incredibilă, dar deseori este degeaba pentru că nu profităm de acest aspect. Ne putem plia pe diferite stiluri de viață și avem posibilitatea să ne punem limitele la încercare, dar totuși ceva ne oprește. Ieșirea din anonimat și din linia pe care suntem direcționați chiar de mici este poate de speriat, dar odată ce faci asta totul devine mai ușor și poți vedea viața cu alți ochi și din alte puncte de vedere. Scoate capul din cutia în care te-ai băgat singur și deschide ochii spre bucuriile vieții și spre tot ce îți poate oferi aceasta.

Schimbarea începe cu tine!

Încearcă să faci un pas spre libertate. Libertatea de exprimare, de explorare, de a fi diferit. Încearcă să îți schimbi culoarea părului să descoperi ce boost de încredere și energie îți va da acest aspect doar. Nu trebuie să îți fie frică de rezultate atunci când apelezi la un profesionist în domeniu.

Pentru a avea parte de servicii profesionale și de o schimbare cu adevărat pozitivă și uimitoare, Stailer te ajută să găsești stilistul potrivit pentru tine. Este o platformă online ce a adus la un loc saloanele din câteva orașe mari ale țării pentru ca orice client să poată beneficia de lista completă cu disponibilități ale fiecărui stilist. Poți obține o programare pentru vopsit la HAZE Hairdressers în orice moment îți dorești.

Obții locul rezervat la salon în câteva minute de search pe Stailer. Tu doar selectezi ce te interesează și mai apoi alegi în funcție de ceea ce preferi. Poți vedea stilistul, salonul, lista de prețuri, poze de înainte și după și altele de acest gen. Tu dai startul schimbării tale atunci când pui mâna pe telefon și te programezi cu ajutorul Stailer.

Ce ai nevoie pentru a utiliza Stailer?

Știu, este dificil când trebuie să instalezi aplicații și introdus date. Nu îți sunt pe plac aceste lucruri și din acest motiv Stailer este pentru tine. Pentru a utiliza platforma trebuie doar să ai un device conectat la internet. Faci totul online și nu trebuie să instalezi nimic. Poți să vezi si aici alte informatii.

Totul este complet gratuit și dacă nu vrei să introduci de fiecare dată datele personale poți să creezi un cont. Acesta stochează toate programările la care ai fost și poți revedea în listă locația și data la care ai fost pentru a fi mai simplu să realizezi următoarea programare. Tot contul îți permite să setezi un reminder astfel încât să nu uiți de vizita la salon. Poți chiar și anula, tot gratuit și online, în caz că vrei să mai amâni puțin schimbarea.

Da, este important să îți schimbi culoarea părului pentru că îți poate schimba întreaga stare în bine și mereu vei impresiona când vei schimba ceva la aspectul fizic. Îndrăznește și încearcă lucruri noi pentru că viața este prea scurtă pentru a trăi mereu cu aceeași coafură. Haide pe Stailer să găsești stilistul potrivit pentru tine!

Contact:

support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *