FrumuseteServicii

Detalii despre implant de par aici. Afla despre Dr Felix Hair Implant!

Atunci cand se vorbeste despre aspectul fizic al unei persoane, se vorbeste despre mai ales despre podoaba capilara a acesteia. Se vorbeste despre supletea parului, despre densitatea lui si despre volum, asta in randul doamnelor care sunt complimentate in special pentru acest aspect. Dar iata ca aceste lucruri nu se mai intampla daca podoaba capilara are de suferit. Alopecia este o afectiune care apare la tot mai multe persoane, fie ele in varsta sau tinere.

De multe ori pierderea parului pentru unele persoane inseamna automat si pierderea in fortele proprii, in sensul ca increderea in sine si validarea interioara incep sa se clatine. Se apeleaza la peruci, poate la diverse sampoane care promit ca parul va ramane la locul lui si ca va fi si mai frumos, dar iata ca aceste promisiuni raman doar la acest stadiu.

O solutie pentru cei doritori de nou si curiosi inspre a rezolva aceasta problema este implantul de par. Dr Felix Hair Implant este o clinica din Bucuresti specializata in astfel de interventii. Daca si tu esti printre cei care doresc sa stie mai multe despre asta, atunci continua sa afli in continuare detalii despre implant de par.

  • Multi oameni si-au pierdut podoaba capilara in timp

Din pacate acesta este un bilant trist. Din cauza anumitor factori, printre care aparitia unei boli sau inaintea in varsta, oamenii au inceput sa-si piarda podoaba capilara. Din fericire, exista si o veste buna pentru cei care nu se lasa cu una, cu doua si vor sa faca ceva in privinta asta.

In cadrul clinicii Dr Felix Hair Implant au loc interventi speciale care au ca rezultat o podoaba capilara bogata. Tehnicile folosite sunt unele moderne destinate unui rezultat optim, un rezultat care sa multumeasca atat pacientul, dar si medicul. Pe langa interventia in sine se folosesc diverse protocoale si terapii care asigura un implant de par reusit.

Costul unei astfel de proceduri nu este unul standard, ceea ce inseamna ca fiecare procedura este diferita in felul ei, implicit si costul fiind care variaza. Totusi, o astfel de interventie merita fiecare banut pentru ca este in joc aspectul fizic al persoanei, este in joc imaginea pe care aceasta doreste sa o aiba in societate si nu numai.

  • Si vedetele recomanda aceasta clinica

Dr Felix Hair Implant este o clinica de renume, vizitata chiar si de celebritatile din Romania. Pe site-ul oficial drfelixhairimplant.ro vei putea sa vezi testimonialele acestora si sa vezi ce au avut de spus despre experienta personala in cadrul clinicii. Tot pe site poti sa vezi mai multe informatii despre procedurile implementate si despre tehnicile folosite.

Programeaza o consultatie online, asta daca vrei cu tot dinadinsul sa vezi ce are de spus un medic despre situatia parului tau. Completeaza campurile speciale cu datele tale personale si asteapta parerea unui specialist. Vei putea decide dupa daca vei apela la aceasta clinica care poate face minuni pentru tine si pentru imaginea ta.

Contact:

client@drfelix.ro

0720254368

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *