DragosteLifeRelatii

Etapele ciudate ale unei relatii moderne

A-ti da intalniri in ziua de azi este o gluma. Si nu este una foarte amuzanta. Nu stiu daca acest lucru este din cauza faptului ca generatia tanara si-a inceput viata sexuala inca dinainte de a atinge varsta pubertatii sau din cauza faptului ca familia Kardashian a ruinat ce a fost vreodata un lucru frumos, insa adevarul este ca a avea intalniri romantice cu cineva in ziua de azi este ceva oribil.

Jumatate din timp nici macar nu stii statutul relatiei tale. Nu se mai pune intrebarea „Te vezi cu cineva?” sau „Nu te vezi cu nimeni?” Acum exista stadii diferite ale unei relatii, una mai greu de distins decat alta, cel putin din interior.

Aventura de o noapte

Indiferent daca te intalnesti sau nu cu el pe strada, intr-o cafenea, sau la un curs de yoga, ori intr-un parc, o prima intalnire duce de cele mai multe ori la un singur lucru: o aventura de o noapte de succes sau nu. Nu conteaza care va sunt intentiile initiale, chiar daca oricum nu stii care-i sunt intentiile celuilalt partener de intalnire, la prima intalnire fie va culcati impreuna, fie nu. Depinzand apoi de rezultatele acestei prime intalniri, vei trece sau nu la etapa numarul doi.

A doua intalnire

In functie de felul in care te-ai simtit la prima ta intalnire cu un tip/a , vei decide daca il/o vei mai revedea si a doua oara. Aceasta decizie este mai mult ca sigur rezultatul a faptului ca nu esti inca suficient de convins de prestatia respectivului in pat. Ai reusit cumva sa uiti ceea ce s-a intamplat undeva in mijlocul celei de-a doua intalniri, asa ca nu iti poti da seama daca acea persoana a fost cea mai buna sau cea mai rea persoana cu care ai fcaut sex in viata ta. Runda a doua sa fie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *