Flappy Bird Reloaded ?

Daca esti un fan al aplicatiilor pentru smartphone-uri sau tablete si esti si un utilizator care petrece mult timp jucandu-se pe acestea cu siguranta ai auzit de Flappy Bird. Probabil ca ai si descarcat aplicatia, pentru cat a fost disponibila, si te-ai chinuit ore intregi incercand sa iti dobori recordul de puncte obtinute. Fie ca a devenit o aplicatie pentru care ai creat o dependenta sau nu, au fost numeroase cazurile in care ti-a venit probabil sa arunci smartphone-ul sau tableta, astfel incat sa scapi de nebunia ce o producea jocul.

Jocul a fost retras de pe App Store si de pe Google Play, dupa ce s-a raportat ca jocul a ajuns sa creeze dependenta in cadrul utilizatorilor. Chiar si asa asta nu a oprit dezvoltatorii de aplicatii sa creeze zeci de nu sute de copii fidele ale jocului.

Vesti bune insa pentru cei ce nu au apucat sa descarce jocul de pe App store sau Google Play, pentru ca Dong Nguyen, creatorul acestuia, a anuntat ca Flappy Bird va reveni in luna august a acestui an. Jocul va avea o serie de facilitati noi, printre care este anuntat si un mod multiplayer.

Grafica simpla, ce parea a fi inspirata mai mult de un joc din seria jocurilor Mario, cu tevi verzi de care trebuia sa treci prin simpla apasare a ecranului smartphone-ului sau a tabletei folosite. Pare destul de simplu, insa jocul era unul foarte greu, gameplay-ul necesitand multa concentrare si rabdare.

Nguyen a declarat ca a retras jocul in Februarie deoarece s-a simtit vinovat ca a creat o stare de dependenta grava, si a ajuns sa inlfuenteze mai mult decat si-ar fi dorit viata unor gameri mult prea serios.

Jocul a inregistrat mai bine 50 de milioane de descarcari, cat timp a fost disponibil, si a adus castiguri de 50 000 de dolari pe zi pentru Nguyen.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *