Casa si gradinaSfaturi

Idei eficiente pentru casa ta

Pentru un trai mai bun si pentru indeletniciri mai usoare legate de treburile casnice sau pur si simplu legate de casa ta, o serie de idei eficiente si practice care sa te ajute si sa iti ofere confort si o mai buna utilizare a spatiului pot veni in ajutorul tau daca le vei lasa.

Un raft atasat de perete care se poate transforma pe loc intr-un birou practic este cea mai buna idee in cazul in care ai nevoie de un loc in plus in care sa scrii ceva sau sa iti asezi laptopul pentru a lucra sau doar pentru a trimite un mail cuiva.

De asemenea, acest raft birou sta si drept etajera numai buna de folosit in cazul in care ai nevoie sa amplasezi ceva la indemana si la vedere. Acest asa zis obiect de mobilier se potriveste perfect unui spatiu minimalist.

Un tip de sapuniera ca acelea pe care le vezi in baile din malluri mai mult poate fi achizitionata si pentru acasa. Acest tip de sapuniera se regaseste sub forma unui recipient de sapun lichid cu un fel de capac ce forma curbata, care odata apasat in partea de jos permite lichidului sa iti curga in palma, astfel nefiind nevoit sa te umpli de microbi si de bacterii de fiecare data cand vrei sa te speli pe maini.

O tip de instrument ce reprezinta niste betisoare pentru mancarea chinezeasca ce are in capat si o lingura pentru supe sau sosuri este ideal pentru atunci cand mergi la un restaurant chinezesc unde atat betisoarele, cat si lingura iti va folosi. Acest tip de instrument ce are in capatul betisoarelor o cupa de lingura este detasabil si poate fi folosit si ca doua instrumente separate. Betisoarele le poti folosi pentru orez sau pentru taitei iar lingura pentru sosurile in care vei inmuia mancarea specific chinezeasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *