Importanta pisicilor

Exista un mit cum ca pisicile ar dormi toata ziua. Acest lucru se poate sa nu fie departe de adevar. Acestea dorm maxim 18 ore pe zi. Ca si alte pisici, o pisica obisnuita are anumite responsabilitati importante in viata de zi cu zi-acestea fiind importante in capul ei. Pisicile au abilitati bune si nu se tem sa le foloseasca. Uite cateva lucruri pe care le fac prin gospodarie.

Alarma de ceas

Nu stiu pisicile cum oamenii se pot trezi si fara a le fi linse pleoapele, insa dn fericire acest lucru nu prea li se intampla. Binenteles, cateodata pisicile trebuie sa se comporte drept niste alarme de ceas, mergand in dormitoarele oamenilor si miorlaindu-le in cap sau intinzandu-se peste ei pentru a le asigura niste extra stimulare pentru a se trezi mai bine si mai repede sau la timp pentru a pleca la munca sau la scoala.

Consultant de nutritie

Nu este nimic mai important decat o nutritie buna, asadar pisica ta iti va inspecta toata mancarea si toate alimentele cumparate inainte ca tu sa le consumi. Binenteles, odata ce curcanul sau puiul este feliat, pisica trebuie sa se urce pe masa si sa miroase singura delicioasa gustare, dar sa-si si ia de asemenea o bucatica din delicioasa mancare.

Greutate pentru ziare si reviste

Ziare, reviste si carti- cu toatele sunt mult prea usoare si predispuse a zbura la o singura adiere. Asezandu-se peste aceste elemente, pisica previne disparitia si zborul acestora in timp ce oamenii isi doresc sa le citeasca. :))

Presa pentru haine

Rufele proaspta spalate si uscate trebuie sa fie presate si calcate la cald. Nimic nu poate face acest lucru mai usor si mai rapid decat un ghem cald de blana. Hainele tale vor fi calcate foarte bine, mai ceva decat fierul de calcat cu aburi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *