Incarcator portabil universal

In zilele noastre, a pierde din puterea dispozitivelor electronice pe acre le detii poat fi o adevarata problema, mai ales daca alegem sa ne incredem atat de mult in electronicele noastre. A nu avea putere, energie inseamna a nu putea efectua apeluri, a nu putea da mesajje si email-uri.

De asemenea, inseamna ca nu poti lucra si nu iti poti indeplini sarcinile de lucru. Acum totusi exista un dispozitiv pe care il poti lua dupa tine si cu ajutorul caruia poi incarca toate acele dispozitive oriunde te-ai afla, cat mai rapid cu putinta.

ChargeAll este un incarcator ideal pentru toate electronicele tale. re atat un port USB si de asemenea o priza. Nu ai nevoiede un adaptor sau de un convertitor; iti poti pune la incarcat dispozitivele care doresti in mod direct.

Acest dispozitiv este extrem de portabil. Poate incapea in buzunarele mai largi si in gentie mai mici de mana. Este si foarte usor, de asemenea. Nici nu vei baga de seama ca porti dupa tine ceva atat de puternic. ChargeAll vine in doua dimensiuni, una pentru uz general si una pentru uz mai indelungat. Preturile pornesc de a 139$, care este un pret special pentru campania Indiegogo.

Acest incarcator universal este foarte potrivit a fi purtat dupa tine oriiunde: in masina, acasa, in avion si chiar poate fi pus intr-o geanta, in buzunar, daca preferi sau printre instrumentele tale electronice. Este micut: Este doar un picut mai maicel decat un iPhone 5, si iti necesita doar putin spatiu in geanta sau in poseta ta de mana.

ChargeAll este si extrem de subtire. Cu doar de doua ori mai gros decat iPhone 5, ChargeAll nu te va parasi si nici nu te va incomoda prea tare in buzunare sau in geanta de voiaj. Il poti lua dupa tine chiar si la plaja, in avion sau in destinatiile tale de vacanta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *