FunTimp liber

Începe aventura în artă cu Pictorul Fericit

Poate că arta nu este pentru fiecare persoană, așa cum nu este și fotbalul spre exemplu. Cu toate acestea, mulți și-ar dori să mânuiască o pensulă și să creeze un tablou demn de pus în ramă. Pentru că dincolo de toate, pasiunea de a picta se traduce prin imaginație fără limite, sentimente puternice, liniște, relaxare, culori, terapie pentru suflet. Cu Pictorul Fericit toate acestea devin posibile!

Și cine nu iubește frumosul? Toată lumea știe să admire ceva inedit, atins parcă de perfecțiune. Dacă ne gândim la operele de artă ale marilor artiști, acestea au fost și încă sunt admirate de multe persoane, chiar și de cele care nu se pricep la artă.

Chiar și cei mai nepricepuți pot crea acum o pictură exemplară 

Cum este posibil? Cu Pictorul Fericit. Acest brand vine spre public cu o gamă largă și diversificată de picturi pe numere dintre cele mai inedite și mai colorate care te ajută să creezi o adevărată operă de artă.

Este simplu, tot ce trebuie să faci este să urmărești 4 pași care te vor ghida.

Pictorul Fericit – Pasul 1

Pregătește pânza, iar într-un vas cu apă pune pensulele care te vor ajuta să creezi pictura.

Pictorul Fericit – Pasul 2

Identifica cifrele de pe pânza picturii, asociază apoi cu vopselurile primite.

Pictorul Fericit – Pasul 3

Conturează cu pensonul mic marginile numerelor aflate pe pânza picturii.

Pictorul Fericit – Pasul 4

Cu ajutorul pensonului mai mare vei umple golurile rămase cu nuanța potrivită.

Nu este greu și oricine se poate delecta cu o astfel de activitate, chiar și cei mici. Ai de unde alege ce model îți place pentru că gama de produse este destul de largă, unde poate fi găsită sub diferite rubrici pe site-ul pictorulfericit.ro.

Nu ai nevoie de talent înnăscut, ci de dorința de a încerca ceva nou care să te captiveze. Poți să vezi aici detalii extra.

După ce ai finalizat modelul ales de tine, îl poți expune în propria casă unde poate fi admirat de familie și de prieteni.

Este minunat atunci când pot crea ceva inedit, cu minim de efort, în care imaginația îți zboară la rang de artă.

Acest lucru face și Pictorul Fericit, te încurajează să îți creezi o stare de bine, să oprești timpul în loc și să creezi cu propriile mâini o altfel de artă.

Hai pe pictorulfericit.ro să pornești și tu în această minunată aventură a artei. Arta de a picta nu a fost nicicând mai ușoară cu Pictorul Fericit.

Contact: 0754459540

contact@pictorulfericit.ro

Str. Mărășești, nr.18, et.1, cam.2, Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *