Intrebari pentru tipi

Daca vrei ca relatia ta sa se dezvolte, trebuie sa pui intrebari, o multime chiar. A ajunge sa va cunoasteti unul pe altul asa cum trebuie si de a raspunde la un anumit set de intrebari poate parea foarte putin romantic, insa este o modalitate de a te simti mai aproape de celalalt si de a-l instiinta ca va trebui sa luati in considerare si alte lucruri legate de relatia voastra. Intrebarile adresate partenerului de viata sau prietenului va permit sa descoperiti sa sa redescoperiti cum va este partenerul de fapt.

Prin dezvoltarea unei intelegeri mai mari a mintii si spiritului partenerului, te-ai putea indragosti chiar si mai tare decat la inceput de partenerul de viata.

A descoperi lucruri despre trecutul oamenilor poate fi ceva complicat. Nu vrei sa pari ca esti disperata de a afla ceva despre ei, insa in acelasi timp iti doresti sa stii mai multe despre el. Prin incurajarea oamenilor de a spune povesiri si lucruri despre ei, nu numai ca vei afla despre istoricul lor, insa de asemenea vei afla si despre ei cate ceva din modul in care vorbesc despre vietile lor.

Care este cea mai timpurie amintire pe care o aveti?

Care este cel mai frumos loc in care ai fost cu parinii si ce ai facut acolo?

Spune-mi despre cel mai bun prieten al tau.

Ce fel de carti (filme/show-uri tv/jocuri video) iti plac? De ce?

Care este cel mai nasol job pe care l-ai avut vreodata?

Ce iti place mai mult (sau iti displace) legat de scoala?

Care a fost cel mai jenant moment din viata ta?

Intrebarile de personalitate exista special pentru a trezi imaginatia cuiva si de a face speculatii referitoare la viata acestuia sau la personalitatea acestuia. nu exista in acest caz raspunsuri rele sau bune. Din nou, felul in care se va raspunde la aceste intrebari iti poate spune mai multe despre o persoana decat raspunsurile in sine.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *