Invataminte de la Robin Williams

Cele mai mari daruri din viata asta sunt cele care nu pot fi cumparate. Daca exista dragoste, de exemplu, acest sentiment este cel mai grozav lucru care ni se poate intampla, si este gratis. Acest sentiment ne leaga, ne uneste. Dac ai o familie langa tine sau in inima ta, atunci ai dragoste mereu.

Nu fi lenes. O persoana nu poate fi prea epuizata, prea obosita. Aceasta este doar in stand-by si nici nu este trista. Mai bine zis se afla intr-o etapa latenta din viata sa, ce necesita putina revigorare, energie si curaj. Trebuie sa fim activi mereu. Trebuie sa ne straduim din greu sa ne cream un nume, sa ne gasim propriile teluri in viata, ca mai apoi sa le si indeplinim asa cum trebuie.

Pentru ca cu cat mai mult astepti sa incepi sa faci ceva, cu atat mai mult va dura pana cand vei gasi acel ceva si vei indeplinii un obiectiv. Nu trebuie sa ne lasam infricosati de lucrurile noi, trebuie sa ne facem curaj si sa le infruntam, sa le indeplinim cat mai bine, sa le facem fata mereu. Nu trebuie sa ne fie frica sa intram in joc.

De asemenea, trebuie sa stim foarte bine cum sa ne protejam spatiul personal, sa ne aparam pe noi insine in fata altora, sa fim proprii avocati si propriile garzi de corp. Mereu trebuie sa ne subliniem si evidentiem punctele forte pe care le avem si cu care ne diferentiem de altii. Ar trebui sa ne amintim ca deja am trecut de cele mai grele obstacole si ca binele va veni in cele din urma.

Daca am trecut peste ceva atat de grav si inca suntem in picioare sau daca am avut puterea sa ne ridicam odata si-odata, atunci este foarte bine si se stie ca odata ce am facut asta, pe viitor lucrurile vor deveni mai usoare. Lucrurile de care ne-am temut cel mai mult ni s-au intamplat deja.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *