Lenjeria de hotel esentiala pentru un somn odihnitor

Industra hoteliera este intr-o continua crestere din interesul pe care oamenii il acorda acestor tipuri de servicii, optand de cele mai multe ori a-si petrece noaptea in astfel de locatii. Cu totii ne asteptam ca aspectul calitate sa fie o prioritate in cadrul industriei hoteliere, urmata de satisfactia de bine, resimtita dupa timpul petrecut intr-o camera de hotel.

Scopul tuturor hotelurilor este acela de a-si crea relatii pe termen lung cu toti clientii lor, iar calitatea este centrul indeplinirii acestui obiectiv. Produsele regasite in interiorul unei camere de hotel sunt menite sa ne faciliteze un timp relaxant si placut in conformitate cu nevoile noastre, astfel incat o lenjerie de calitate ne va asigura un somn placut si odihnitor.

Atunci cand personalul administrativ al unui hotel intocmeste lista de produse necesare desfasurarii activitatii pun pe prim plan lenjeria de pat, astfel incat aceasta sa asigure calitate, rezistenta in timp si design placut. Aceste elemente imbinate cu un mobilier adecvat, vor conferi caldura si sentimentul de acasa, intrucat majoritatea clientilor vor dori sa se simta ca acasa indiferent de locul in care opteaza pentru somn. Fie ca este vorba de o lenjerie din bumbac, matase, satin sau poliester , aceasta trebuie sa asigure un somn placut si confortabil.

Cei mai multi patroni hotelieri aleg sa creeze un confort intre mobilierul camerei si lengeria de pat, astfel incat atunci cand opteaza pentru un mobilier inchis la culoare, aleg o lenjerie de pat intr-o nuanta neutra sau deschisa la culoare, iar cand opteaza pentru un mobilier deschis la culoare, aleg culori tari, cu imprimeuri, astfel incat sa creeze un contrast vizibil al camerei.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *