ITPC

Lenovo N20p Chromebook

Este oare posibil ca viitorul Windows 8.1 sa fie sistemul de operare Chrome OS ? Sa nu exageram totusi, cei de la Google Chromebooks, au inspirat destul de mult lumea din jur, cu dispozitivele lor cu consum mic, si cu o performata ridicata. Cei de la Lenovo au decis sa incerce si ei sa realizeze un Chromebook, insa putin diferit fata de celelalte.

Lenovo N20p Chromebook asa cum este numit, este un laptop Chrome care poate fi folosit in mai multe moduri, avand un display multi touch in 10 puncte, primul de acest fel. Multi in fanii Lenovo vor spune ca acestia doar au micsorat IdeaPad Flex 14 si au adaugat un nou sistem de operare, in legatura cu acest Chromebook.

Lenovo a utilizat aceasta remarca in avantajul lor, realizand unul din cele mai bune Chromebook-uri pana in prezent. Totusi, sa combini doua tehnologii separate intr-un singur dispozitiv, este ceva de laudat, mai ales ca ambele tehnologii nu prea se potrivesc cu Chrome OS.

Lenovo N20p Chromebook sta destul de bine cand vine vorba de performanta, avand un monitor touchscreen de 11.6 inchi, cu o rezolutie de 1366 pe 768 de pixeli, un procesor Intel Celeron ce are patru nuclee, 16 Gb de memorie eMMC, 4 GB de memorie DDR 3 si o camera webcam de 1 Mega pixel. Lucruri oarecum standard cand vine vorba de Chromebook-uri.

In ceea ce priveste conectivitatea acestui Chormebook, cei de la Lenovo ofera posbilitatea de a folosi Bluetooth 4.0, un sistem Wi-Fi 802.11ac, doua porturi USB, din care unul este 3.0, un port HDMI si un cicitor de carduri SD.

In privinta designului Chormebook-ul este unul din cele mai reusite de pe piata, avand un look elegant si simplu in acelasi timp.

Pe langa toate acestea cei de la Lenovo afirma ca acest Chromebook, va rezista aproximativ 8 ore, o afirmatie destul de curajoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *