Uncategorized

LG Lifeband Touch si Heart Rate

Desi Internetul a fost inundat de speculatii in legatura cu faptul ca Apple va lansa castile „biometrice”, cei de la LG nu s-au bazat pe speculatii si au lansat castile Heart Rate si Lifeband Touch. Acestea sunt asteptate sa ajunga in magazine undeva pe saptamana viitoare. Lifeband Touch va fi disponibila in 3 marimi, si vor avea pretul de 180 de dolari, iar castile vor fi la pretul de 150 de dolari. Lifeband Touch arata foarte mult cu o banda a celor dela Nike, si anume Nike Fuelband, desi are functii similare cu Samsung Galaxy Gear Fit si cu Fitbit Force. Aceasta este activata printr-o simpla miscare a incheieturii, avand un diplsay OLED, cu o baterie de 90 de mAh si are un accelorametru si un altimetru pe trei axe. Acestea iti vor permite sa iti inregistrezi prin intermendiul unei aplicatii pe Android sau pe iOS programul de exercitii. Pe langa aceste functii dispozitivul te va anunta, si vei putea simti, daca esti suna sau daca ai primit un mesaj si iti poti schimba melodiile folosind display-ul touchscreen.

Pentru a te bucura de melodiile pe care le vei schimba prin intermediul LG Lifeband, vei avea nevoie de castile LG Heart Rate, care pe langa faptul ca pot fi folosite pe postul de casti, aceasta pot fi utilizate pentru a putea monitoriza ritmul cardial al purtatorului, observand pulsul sangelui din ureche. Castile pot fi folosite in tandem cu bratara Lifeband, sau cu un smartphone cu conectivitate Bluetooth. Astfel vei putea realiza convorviri hanfs-free. Cat despre calitatea acestora, LG spune ca sunt excelente, insa va trebui sa ascultam cu propriile urechi pentru a ne convinge de asta.

Atat Lifeband cat si Heart Rate pot fi precomandate si te poti astepta sa le primesti incepand cu data de 18 mai, asta daca esti in Statele Unite, Europa si Asia vor mai avea de asteptat o perioada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *