CuriozitatiLifeTravel

Locuri de groaza din lume

Partea de nord a Comitatului din Ohio este cunoscuta sub porecla usor stranie, Helltown (Orasul de iad). In anii 1970, Boston Township a fost locul unui buyout guvernamental si un loc de evacuare in masa ulterioara a cetatenilor. Casele au intentionat a fi inchise si daramate pentru ca pamantul sa fie folosit drept loc pentru un parc national, insa planurile nu au fost nici pana acum puse in aplicare. Legendele s-au imprastiat cu rapiditate si in multe alte parti, si cine ii poate invinovatipe cei care au dat cale libera legendelor?

Conducand prin intuneric, peisajul dezolant si impadurit era suficient sa-ti dea fiori chiar si atunci cand orasul era inca populat. Ramaneai putin terifiat atunci cand trebuia sa conduci pe langa casele inca in picioare alaturi de casele arse. Fie ca sunt bazate pe o farama de adevar sau pur si simplu inventate de mintile violente ale vizitatorilor, legendele persistente ale Helltown adauga un factor de bizar si de teroare locurilor si-asa ingrozitoare.

Abruptul Stanford Road dispare din peisaj, imediat urmat de un drum inchis, care este numit cu imaginatia drept The En of the World. Daca ti se intampla sa ramai prea mult timp blocat in cadrul acestui capat de drum, potrivit cu povestile cu fantome, ti-ai putea gasi sfarsitul in mainile unuia dintre multitudinea de membri ciudati ai patrulei care umbla prin paduri.

Satanistii, membrii Ku Klux Klan, un pacient bolnav mintal scapat din ospiciu, un sarpe infricosator de lung si mutantii formati de pe urma scurgerii unui chimical periculos se incadreaza perfect in aceasta patrula care se afla in cautare de oameni vii. Si daca te vei indeparta de drum, ai putea intalni de asemenea si Cimitirul din Boston, casa unui om fantomatic, a hotilor de morminte si a unui copac miscator, dupa cate se spune si se crede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *