LifeTravel

Locuri uimitoare pe pe Terra

Taj Mahal, Agra, Uttar Pradesh, India

Taj Mahal este un triumf arhitectural foarte frumos. Este un mausoleu masiv, alb, cu domuri din marmura, construit in anii 1600 si care atrage peste 3 milioane de vizitatori in fiecare an.

 Tianzi Mountains, China

Fiind folosita ca inspiratie pentru muntii plutitori din filmul Avatar, aceste formatiuni stancoase iti pot taia rasuflarea mai mult decat iti poti imagina. Zona se extinde pe o suprafata de 16, 550 hectare, iar cel mai inalt varf se inalta la peste 4,140 de metri deasupra nivelului marii.

Angkor Wat, Cambodgia

Angkor Wat a fost inainte de toate un templu hindu si budist construit in secolul 12. Astazi, este o minune arhitecturala care merita a fi vizitata de cat mai multa lume.

Machu Picchu, Peru

Machu Picchu este un zona straveche Incasa care dateaza din secolul 15 si se afla situata pe varful unui munte deasupra a  Sacred Valley. Locul ce a fost restaurat ofera o priveliste fantastica asupra istoriei incase si o priveliste chiar si mai minunata  asupra peisajului uluitor.

Glacier National Park, Montana, USA

Glacier National Park ofera cateva dintre cele mai minunate scene din USA. Este plin de munti fabulosi, paduri verzi alpine, si lacuri limpezi. Exista peste 700 de kilometri de poteci, facandu-l un paradis pentru excursionisti.

Pamukkale, Turcia

Aceasta zona este casa multor izvoare termale naturale care lasa calatorii si privitorii cu gura cascata. Nu-ti incheia cumva calatoria fara sa faci baie intr-una dintre aceste albii naturale remarcabile.

Victoria Falls, Livingstone, Zambia

Esti pregatit pentru a fi impresionat? Vei putea deveni daca vei vizita Victoria Falls. Aceasta cascada masoara un kilometru de la un capat la altul si 354 de metri inaltime. Asta impreuna cu faptul ca mai mult de 260,000 de galoane de apa plutesc pe deasupra cascadei pe secunda, fac din aceasta cea mai intinsa casacada din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *