Lucruri nestiute despre Victoria Beckham

Atunci cand am vazut videoclipul piesei „Wannabe” pe MTV pentru prima data, am incercat sa gasesc anumite lucruri interesante despre Victoria Beckham. Aceasta este o femeie grozava care stie ceva lucruri despre cum ceea ce face cu adevarat o femeie grozava si superba.

Dupa ce a devenit faimoasa sub numele de Posh Spice in formatia Spice Girls, aceasta s-a reinventat singura drept un designer vestimentar de succes si ca un simbol international al stilului. Am aflat cateva lucruri despre Victoria Beckham pe care nu cred ca le stiai pana acum.

Totul a inceput cu „Fame”

In anul 1982, mama Victoriei si-a dus cele doua fete sa vizioneze filmul „Fame”. Pe vremea aceea, Victoria avea doar 8 ani si a decis ca vrea sa fie precum Coco, cate dansa perfect, arata grozav chiar si cu parul sau scurt si mai si canta minunat.

A facut parte si din alta trupa muzicala

Prima trupa de muzica a Victoriei se numea Persuasion. A constat din 3 persoane: doi baieti si Victoria. Cel mai memorabil cantec al acelor timpuri era „Be the One”. Trupa de muzica canta diverse piese in cluburile acelei vremi. Fiind implicata in acest grup, intr-o zi Victoria a gasit un anunt pentru un alt grup muzical.

Cerintele erau urmatoarele: persoana ce dorea acel post trebuia sa nu aiba mai mult de 23 de ani, sa cante si sa danseze bine, sa fie ambitioasa, mucnitoare si persistenta. Ea a facut atunci alegerea potrivita si a mers in acel loc pe 27 martie in anul 1994. Si totul a mers ca pe roate inca de atunci.

Victoria a fost logodita

Majoritatea dintre noi o cunosc pe Victoria Beckham drept cealalta jumatate a lui David Beckham. Oricum, stiai ca ea a mai fost logodita cu altcineva inainte de asta, cu un anumit barbat numit Mark Wood? Mark nu a trata-o bine pe Victoria, si nici altcineva din Spice Girls nu prea il placea si agrea.

In timp ce Victoria repeta cu grupul ei muzical. el traia cu familia lui si nu facea nimic pentru a avea o buna relatie cu aceasta. Din fericire, Victoria Beckham a incheiat aceasta logodna atunci cand a pierdut brainstormingul pentru piesa „Wannabe” din cauza lui.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *