Machiajul contur-o minune pentru infatisarea ta

Machiajul contur este un adevarat beneficiu si o minune adevarata pentru aspectul fetei tale. Nu numai ca este foarte utilizat de catre toate vedetele feminine de la Hollywood, si poate si de catre ceva vedete masculine, acest tip de machiaj vine ca un ajutor si ca un inlocuitor de ucces al operatiilor estetice la nivel facial.

Aplicat asa cum se cuvine, tipul de machiaj contur evidentiaza toate atuurile fetei tale si iti ofera acea forma a fetei pe care altfel nu ai avea cum sa o capeti, pentru ca forma fetei tale naturale este diferita de rezultatul final.

Inca un plus pentru lumea comseticii si a machiajului in particular, aceasta tehnica de machiaj foarte benefica si foarte profesionista, este folosita de catre foarte multa lume de acum si mai ales de acele persoane care vor sa capete un aspect cizelat, bine evidentiat la punctelor fetei ce merita scoase in evidenta.

Trucurile aplicarii acestui tip de maschiaj constau in folosirea in prima instanta a doua culori de fond de ten si de corector, de nuante diferite, mai deschise si mai inchise. Aceste culori trebuie aplicate in asa fel incat sa scoata in evidenta ceea ce ai mai special si sa acopere si sa umbreasca ceea ce nu iti place atat de mult la forma fetei tale.

Acest tip de machiaj este iubit atat de persoanele care adora sa iasa in public si sa straluceasca in orice moment al zilei, dar poate fi folosit si la evenimentele speciale, cum ar fi nunta-acel moment special din viata cuiva sau la vreo petrecere cu staif la care vvrei sa dai pe spate pe oricine de acolo, dar in special pe al tau iubit sau sot.

Cele doua nuante de fond de ten trebuie sa fie in felul urmator: una dintre acestea sa fie cu doua nuante mai inchise si ce-a de-a doua sa fie cu doua nuante mai deschise decat culoarea tenului tau.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *