Mai multe likeuri pe Instagram

Fa mai multe selfiuri. O analiza a peste 1 milion de fotografii pe Instagram a regasit faptul ca fotografiile in care ti se vede fata sunt cu 38% mai probabil sa primeasca mai multe likeruri fata de fotografiile fara fata ta in ele, ceea ce este un lucru grozav pentru ca este deja stiut faptul ca tu faci asta de ceva timp.

Limiteaza-te! A posta prea multe poze iti poate descreste de doua ori mai rapid numarul de comenturi decat de obicei, spune un cercetator al Instagram. Iesi in natura. Oamenii reactioneaza la culori si la stralucire, spune unul dintre miile de utilizatori de Instagram, care are si jumatate de milion de followeri pe reteaua de socializare.

Vei vedea o gramada de apusuri si de rasarituri la acest user in contul de Instagram. Ai dori de fapt sa cauti acea lumina usoara si fina care apare dimineata devreme sau seara, la apus. Aceasta lumina potrivita este foarte flatanta pentru pielea ta si iti acopera imperfectiunile, in special daca iti faci poza cu un iPhone.

Atunci cand cineva se afla pe plaja si i se face o poza la lumina puternica a soarelui, atunci pielea iese cel mai putin bine in poze, pentru ca luminozitatea puternica nu face decat sa evidentieze defectele pielii.

Hashtagul pe care nu ar trebui sa il folosesti niciodata este: #Drunk/Beat. Studiile arata ca acest hashtag poate descreste numarul de likeuri cu peste 40%. Singurul hashtag pe care ar trebui sa il folosesti cel mai des este: #NoFilter. Fotografiile cu acest hashtag sunt cu mult mai probabil sa primeasca o gramada de likeuri  (Indiferent daca minti sau nu).

Numarul optim de hashtaguri pe postare este de 7, potrivit unei analize sociale de pe siteul Piqora.com (un numar mult mai mare decat 7 ar facea sa para ca esti un sistem de spam). Viziteaza tagsforlikes.com pentru a gasi cele mai populare hashtaguri din diferite categorii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *