Masina viselor tale

Esti tanar, abia ai facut 18 ani, abia ti-ai luat carnetul si bineinteles iti doresti masina. Daca nu esti un adolescent cu parinti binevoitori si ca nu duc lipsa de nimic, vei avea probabil parte de masina viselor tale pe moment, dar daca esti un adolescent obisnuit, vei ajunge sa privesti altfel lucrurile, si masina viselor, va ramana doar un vis, pentru o perioada, pana cand vei putea sa iti permiti masina, asta daca esti destul de determinat, si esti pasionat de automobile.

Masinile scumpe, conduse de actorii sau fotbalistii tai preferati, sunt vise destul de indepartate, dar pot deveni realitate, insa cu timpul incepi sa te maturizezi si ajungi sa constientizezi ca orice masina poate deveni masina viselor pentru cateva minute. Pana si prima ta masina o Dacie 1310 amarata, care nu avea frane, nu avea directie precisa, si nu stiai niciodata cand te lasa in mijlocul drumului. Dar pe langa toate aceste elemente care te vor face sa iti pierzi mintile, sa urasti masina. Dar exista acele momente cand acea Dacie amarata, merge cum nu a mers vreodata, si nu te dezamageste, si te duce unde ai nevoie, momentul acela in care simti adevarata placere de a conduce, cand tu si masina formati echipa perfecta, in care totul merge ca pe roate, la prorpriu.

Ajunge in momentul in care incepe sa-ti placa acea masina, si sa realizezi ca pana si cea mai neapreciata masina poate deveni masina viselor, ajungi sa o respecti, sa observi ca nu ai nevoie de o masina de mii de dolari pentru a te duce din loc in loc.

In esenta masina viselor ar trebui sa fie acea masina care te determina sa ai grija de ea, sa o ingrijesti, acea masina care reflecta tipul de persoana ce esti. Automobilul viselor este acea masina pentru care ajungi sa ai sentimente, acea masina pe care nu o tratezi ca atare, ci o tratezi ca pe o persoana.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *