Media & PubSfaturiSocial

Motive de a cumpara online

Exista o gramada de motive pentru care poti face cumparaturi online si pentru care shoppingul online este mult mai bun decat shoppingul in magazinele fizice. Mie, personal, imi place sa fac cumparaturi si prefer sa cumpar online pentru ca aici nu exista presiune si pot compara cu usurinta preturile produselor pentru a ajunge la cea mai buna solutie.

Mai mult de atat, urasc acele cabine de proba si a trebui sa ma confrunt cu  alti cumparatori care se bat pentru ultima marime dissponibila nu este tocmai ideea mea de shopping. Daca tie nu iti place sa faci cumparaturi online, vezi cateva motive pentru care ar trebui sa iti schimbi parerea.

Exclusivitate

Imi place sa port lucruri pe care alte femei nu ar avea cum sa le poarte si acesta este principalul motiv pentru care prefer cumparaturile online. Stiu ca atunci cand fac cumparaturi online, pot cumpara lucruri exclusive. Si asta inseamna ca alti oameni nu le pot obtine decat daca fac cumparaturi online ca si mine. Toata lumea vrea sa fie exclusivista si sa fie unica?

Nu exista randuri si coada la casa

Un alt motiv pentru care online este mai bine decat a face cumparaturi in magazinele fizice este faptul ca nu exista cozi si randuri. Atunci cand fac cumparaturi in magazin, trebuie sa astept de cele mai multe ori la rand pentru a mi se spune mai apoi de o doamna zambitoare ca nu are o anumita marime si nici nu am inca unde sa probez ceea ce imi doresc.

Atunci cand fac cumparaturi online, nu trebuie sa stau la coada si nici trebuie sa ma confrunt cu situatia de a nu mai gasi pe stoc ceea ce imi doresc.

Pre-shop

Atunci cand fac cumparaturi, sunt foarte indecisa iar cumparaturile online imi permit sa pun cat de multe produse imi doresc in cosul e cumparaturi si apoi sa revin la ele mai tarziu. Acest lucru imi permite sa castig nu numai timp, dar si bani de asemenea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *