Motive pentru care sa-ti pastrezi prietenii din liceu

Stiu ca poate este greu sa mai ramai prieten cu cineva cu care te cunosti deja de ceva timp si cu care simti ca nu mai poti avea nimic in comun. Chiar daca se spune ca prieteniile vechi sunt durabile si vor rezista toata viata, totul tine de devotamentul oamenilor si de felul in care se implica in acele relatii de prietenie.

Si totusi, prietenii din liceu sunt cei mai probabil sa ramana langa tine toata viata, mai ales daca i-ai cunoscut acolo si nu ii mai stiai dinainte de aceasta perioada. Prietenii din liceu te cunosc in aceasta perioada atat de frumoasa, si totusi atat de ciudata din viata ta.

Nu sunt nici prieteni de-ai tai de cand erai mic si nici prieteni de-ai tai de cand te-ai maturizat deja in timpul facultatii. Sunt prieteni care se fac in timpul de la mijlocul acestor doua perioade, cand totul e atat de complicat, de dificil, cand esti adolescent si ai tot felul de probleme pe cap inchipuite sau reale.

Acestia te accepta pentru persoana care esti. Acestia au fost martori la toate acele posibile ciudatenii prin care ai trecut in anii de tinerete: aparat dentar, acnee, par corporal in exces, si da, chiar si atunci cand acel nemernic ti-a frant inima. 10 ani mai tarziu, dintii ti s-au indreptat, pielea este mai curata, ai mai putin par in exces si poate ca ai si un prieten formidabil, si totusi ei iti sunt in preajma, sa-ti aminteasca cat de mult ai crescut si cat de departe ai ajuns.

Ai impartasit o gramada de experiente cu ei. Indiferent de cat de multe ori iti aduci aminte de aventurile tale din copilarie, acele povesti nu imbatranesc niciodata. Petrecerile nebune si shoturile de tequila in plus sunt iarasi o amintire destul de formidabila, dar, hei, voi sunteti tot aceeasi!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *