Necesitatea urgenta a unui concediu

Chiar si chatul in timpul programului te indispune si nu ti se mai pare amuzant. Chiar si Facebookul sau Instagramul pe acre stai in timup, liber sau in timpul programului nu iti poate schimba starea nasoala de spirit. Ce mai poti face odata ce ti-a intrat in nervi si in sange nevoia de vacanta? Faci totul pentru a scoate asta in evidenta si pentru a capata zilele libere mult dorite dupa care tanjesti de atat timp.

Incepi sa iti faci scenarii urate, cum ca daca vei apuca in curand sa stai intins pe o plaja undeva, nu vei mai putea sa te ridici de acolo ever, asta pentru ca niciodata nu te vei putea satura de vreme, de atmosfera, de nisip, de mare si de bronz..etc

Ceea ce ti se parea o prostie pana mai adineaori, gen excursiile cu rucsacul in spinare si o calatorie in jurul Europei, ti se pare acum cea mai mare oportunitate, sansa si cea mai buna idee pentru ca tu sa iesi din rutina zilnica si sa te eliberezi de stresul de la munca. Pur si simplu porii tai striga dupa vacanta si concediu!

Incepi  sa faci din fiecare weekend o oportunitate mai mare de timp liber si valorizezi acele cateva zile libere la maxim, incercand tot felul de lucruri si testandu-ti limitele. Pana si o zi sau doua libere ti se pare grozav pentru a evada din cotidian undeva in tara, intr-o zona rurala sau chiar undeva in afara tarii in Europa.

Duminica iti simti capul greu si nervii intinsi la maxim pentru ca stii ca urmeaza lunea si iar treaba, iar munca si iar stres continuu. In loc sa te bucuri ca ai inca putin timp liber pentru tot ceea ce vrei tu, ti-l petreci gandindu-te ca urmeaza o zi nasoala si plina de munca. Gandeste pozitiv in schimb!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *