Dragoste

Obiceiuri enervante in cuplu

Normal ca se iubesc la nebunie, si nu uita nici o secunda sa arate acest lucru chiar si in public. Si bineinteles anumite persoane sunt iritate de anumite manifestari si gesturi. Indiferent cat te faci ca intelegi, la un moment dat te irita „acesti porumbei”.

Bineinteles vom enumera cateva din cele mai enervante comportamente. In primul rand faptul ca comunica non stop atunci cand sunt departe unul de altul. Non stop au obiceiul sa butoneze telefonul si sa trimita mesaje. Ce sa mai vorbim de faptul ca fac acest lucru si in prezenta altor persoane. Este in primul rand lipsa de respect. Nu cred ca ti-ar placea sa stai sa te uiti pe pereti in timp ce altul butoneaza non-stop telefonul.

Un obicei destul de prostesc si enervant este acela de a-si trimite mesaje atunci cand sunt unul langa celalalt.Daca esti langa el de ce nu ii poti spune in fata. Sau si mai rau sa fiti cu niste prieteni si sa av trimiteti mesaje unul altuia si sa mai si zambiti. Intr-un anumit moment prietenii vor crede ca raddeti de ei. Nu este frumos.

Un alt obicei destul de enrvant este fapul ca poarta tinute asortate mai mereu. O data merge, de doua ori dar sa nu intrecem masura. Deja devine inervant pentru cei din jur sa vada imbracati in acest fel. Eventual puteti sa va asortati mici accesori , dar totusi nu da-ti in limitele penibilului.

De asemenea si faptul ca folosesc anumite apelative gen: „gogosica”, „armasar”, „iubire” si multe altele. Este destul de enervant mai ales in public. Nimeni nu este obligat sa asculte aceste prostesti diminutive. Asta este de preferat sa le folositi atunci cand sunteti doar voi doi, in mod special in dormitor.

Si faptul ca se prostesc si se alinta reciproc mai ales in public este destul de enervant,

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *