Casa si gradinaModaSfaturi

Organizarea practica a bijuteriilor

Exista pentru toate fashionistele din intreaga lume un tip de organizator de bijuterii ce ia forma unei mici rochii negre ce ofera un alt mod de a organiza si de a depozita bijuteriile si accesoriile oricarei fete si femei. Acesta poate fi agatat de un carlig pe usa camerei sau pe interiorul usii dulapului de haine, ori chiar pe exteriorul acestora daca asa iti doresti tu. Pentru a te folosi de acest organizator, va trebui sa ai ceva spatiu pentru a-l prinde de pereti sau de usa.

  • Un asemenea model de organizator de accesorii este de 1 metru lungime si de jumatate de metru latime.
  • Exista vreo 40 de buzunare din vinil transparent de depozitat ace de siguranta si cercei.
  • Exista de asemenea si mai multe benzi elastice si bucle de prins cerceii rotunzi, bratarile si lantisoarele sau colierele rotunde.

Daca ti-ai depozita mai degraba bijuteriile intr-un sertar, un sistem de stivuire a bijuteriilor este o alta optiune grozava de luat in considerare. Disponibile intr-o varietate de marimi proiectate sa depoziteze in siguranta bijuteriile una peste cealalta dar intr-un mod organizat, aceasta optiune functioneaza pentru stocarea bijuteriilor si accesoriilor tale doar daca ai un sertar liber si nu iti permite sa iti agati nici una dintre piese, insa este o modalitate grozava de a-ti mentine in siguranta si departe de vedere bijuteriile preferate.

  • Fiecare dintre tavitele pentru bijuterii este de cativa milimetri.
  • Cea mai mare tavita este de 40 de milimetri.
  • Cele mai mici marimi sunt proiectate in mod special ca sa incapa perfect deasupra cufarului de bijuterii. Diferite stiluri si marimi sunt disponibile, in functie de ceea ce ai tu nevoie.

Daca preferi un organizator de bijuterii mai compact care sa iti permita sa iti depozitezi bijuteriile aproape oriunde-inclusiv impachetarea pentru calatorii-un stil tip plic de organizat bijuteriile este o optiune grozava pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *