Personalitatea celor din zodia Racului

Cand vine vorba de persoanele nascute sub semnul racului, acestea sunt printre cele mai complexe si contradictorii persoane pe care le poti cunoaste. Deseori acestia isi vor adresa intrebari despre propria lor identitate. Acestia vor avea mereu un subiect de care se vor lega si in legatura cu care vor avea dubii sau sentimente contradictorii.

De aceea racii se inteleg foarte bine cu persoane care reusesc sa le ofere sfaturi si cuvinte care sa ii indrepte spre drumul cel bun si sa le ofere un plus de stabilitate. Persoanele nascute sunt semnul racului vor fi prieteni de incredere si loiali cu cei care le vor oferi suportul si sprijinul emotional de care au nevoie.

Timiditatea si lipsa de incredere si securitate sunt elementele care reprezinta adevarate obstacole pentru cei nascuti in aceasta zodie. Ideea e ca aceste obstacole pot fi usor depasita cu incurajarile necesare. De indata ce aceste sentimente dispar, racii vor avea increderea de care au nevoie si nu vor mai fi obstructionati de alte ganduri contradictorii.

Racii sunt persoane care tind sa se indeparteze de situatiile de conflict si neliniste. Acestia vor incerca mereu sa gaseasca o cale de a evita conflictele. Sunt persoane pasnice cu care rareori te vei gasi intr-o situatie tensionata. Confruntarea nu este punctul lor forte si sunt constienti de asta.

Nativii acestei zodii sunt in general timizi si cu o inima calda, ceea ce face din acestia prieteni de incredere si parteneri foarte buni de discutii. TImiditatea lor vine in contrast cu masculinitatea exterioara. Cel putin ca cazul barbatilor acestia sunt foarte sensibili.

In cazul femeilor, acestea sunt senzuale si sunt dominate de toate lucrurile ce le-ai atribui universului feminin. Au o feminitate inascuta si au o atractie catre flirtul subtil si modul clasic de a i se face curte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *