FunRelaxareTimp liber

Petrecere cu pirati pentru adulti

Petrecerile tematice cu costume pot fi la fel de distractive si amuzante si pentru adulti, la fel de mult cat sunt si pe copii. O petrecere cu pirati si printese este o alegere excelenta pentru o petrecere de aniversare super frumoasa, pentru o parte din tematica petrecerii de Halloween sau pentru o petrecere de zi de nastere. De fapt, acest concept poate fi introdus chiar si intr-un eveniment de strangere de fonduri sau intr-un joc cu crime si mistere. Acesta este de asemenea si un bun concept pentru cei singuri in marea Zi a indragostitilor.

Poti lua in considerare aceasta idee cretiva si distractiva  de petrecere si o poti transforma in ceva mai altfel, cu fetele imbracandu-se in pirati si cu barbatii venind costumati in printese. Acest lucru sigur va starni valva si va crea o atmosfera foarte funny in care pozele ce se vor face, vor fi si mai amuzante si mai distractive. Daca vrei ca invitatii sa vina imbracati intr-un anumit fel, asigura-te ca vei mentiona asta pe invitatie.

Decoratiunile unei petreceri tematice cu printese si pirati tind sa fie alb si negru, cu ceva nunate de rosu incorporate. Petrecerile de printese tind sa fie roz si sclipicioase, cu o gramada de nuante pastelate, in special roz si lila. Poti lua in considerare niste decoratii pentru petrecere de printat sau decoratiuni pentru petrecere homemade care iti vor permite sa personalizezi culorile si designul de unul singur. In mod alternativ, cumpara niste provizii pentru o petrecere de pirati  si adaufa o nota de sclipici roz in jurul zonelor in care amplasezi oseminte, cranii si simboluri ale piratilor, pentru a imbina cele doua idei.

Poti lua in considerare si o nava de pirti falsa construita din carton si pti inchiria un acstel mai mare pentru printese pentru a ajuta la crearea unei scene potrivite cu tema in cauza. Adauga iste torte mici si lumanri si aprinde-le.  Atmosfera va fi una foarte potrivita.

One thought on “Petrecere cu pirati pentru adulti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *