Popularitatea lui Lady Gaga

Unii o plac, altii o urasc, iar restul de oameni o ignora cu totul. Insa, Ladu Gaga este aici ca sa domneasca lumea muzicii. Recunoscuta pentru controvesrele pe care le-a creat si pentru muzica sa diferita, Lady Gaga a spart toate barierele dintre audienta si cantareti. Asta este ceea ce a facu-to pe stilata cantareata atat de populara. Mai exista totusi si alte lucruri pentru care Lady Gaga ste atat de populara.

Un stil aparte

Lady Gaga este o asemenea celebritate care niciodata nu rateaza ocazia de a intoarce capete pe oriunde ar merge, si asta datorita simtului ei stilistic. Ea se afla printre acele staruri pop care pt purta o bula ransparenta pe post de tinuta de scena sau o rochie din fasii de carne doar pentru a fi altfel.

Muzica ei

Exista foarte multi oameni care ii adora muzica, insa exista inca pe atatia oameni care o urasc si ii urasc stilul muzical. Insa, totusi, nu poti nga faptul ca muzica ei este grozava si are un impact teribil asupra noastra. Chiar daca asculti o piesa de a ei pentru prima data, tot isi lasa amprenta asupra ta intr-un mare fel. Sunt atat de multi oameni care sunt uluiti de felul in care canta la pian. Lady Gaga este o pianista clasica, si aceasta este o trasatura pe acre putini artisti o au in arsenalul lor.

Dragoste pentru fani

Fiecare cantaret sau cantareata este facut/a popular/a de atre fanii lui/ei iar Lady Gagau este o exceptie. Insa, ce anume o delimiteaza de ceilalti? Este iubirea ei catre cei care o urmeaZa. Aceasta ii numeste „little monsters”. Lady Gaga are aceasta inscriptie pe mana cu acre tine microfonul, pentru a le arata dragostea ei mare fanilor de pretutindeni.

Caritate

Lady Gaga face o gramada de acte de caritate. Celebra cantareata a donat o multime de bani diferitelor organizatii din toata lumea. Aceasta sustine concerte pentru a strange bani pentru cariatte, si este de asemenea o avocata a miscarilor de pace.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *