DragosteLifeRelatii

Prima intalnire

Daca ai intalnit un tip dragut si iesi in oras sau altundeva la o prima intalnire cu acesta, este de bine. Asta inseamna ca te place si ca vrea sa te cunoasca mai bine. Ce ar trebui sa faci tu intr-o asemenea situatie?

Sa te pregatesti din timp pentru asta, sa te epilezi peste tot unde crezi ca este nevoie, din timp, pentru a evita situatiile in care lasi totul pe ultima suta de metri si vei aparea la intalnire rosie, iritata si pe deasupra vei avea si o stare de nervozitate si de incomoditate din cauza acestui lucru.

In cazul in care va stiati cat de cat sau doar de pe Facebook si si-a facut in sfarsit curaj sa te invite undeva, nu exagera cu schimbarile de look, doar pentru a impresiona, pentru ca vei ajunge chiar sa nu te mai recunoasca sau sa nu-i cada prea bine acest lucru. Asadar, nu te vopsi intr-o culoare ciudata si foarte diferita de cea a parului tau natural doar pentru a fi mai atragatoare, si nici nu adopta o coafura din reviste sau una care sa aduca mai mult a coafura de nunta, pentru ca vei parea disperata dupa atentie si vei arata si putin ciudat.

Asigura-te ca nu faci excese. Nu te parfuma prea tare, mai ales daca ai un parfum foarte dulce si intepator, pentru ca altfel vei risca sa se indeparteze de tine decat sa se apropie mai tare. La fel ar trebui sa procedezi si cu machiajul, dupa cum spuneam. In loc de un luciu stralucitor si foarte colorat, mai bine foloseste un balsam de buze cu aroma de cirese sau capsuni prin care se intrevede nuanta buzelor tale si care iti ofera si o stralucire suficienta.

Fii cat mai naturala cu putinta atat ca atitudine, cat si ca tinuta vestimentara si aspect fizic si ii vei castiga atentia si inima.

One thought on “Prima intalnire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *